J. MUNTANÉ: US TROBARÉ A FALTAR. PERÒ ARA TOCA TREBALLAR MOLTÍSSIM A VILAFRANCA

S’atança Nadal i notem especialment l’absència dels que han hagut d’agafar un altre camí (amb el somni compartit que algún dia els camins es puguin tornar a unir). En un club com l’ IHC, amb un planter tan prolífic, aquesta és una situació a la que ens hem hagut d’anar acostumant. Però acostumar-se no vol dir no sentir la distància i no recordar els bons moments passats. Segurament en aquest Nadal 2011 el cas més present és el del Joanet Muntané, l’última de les joies de les Comes que ha acceptat el repte de buscar nous horitzons per seguir creixent.

P- Ja has debutat amb el Vilafranca, el teu nou equip. Com et vas trobar?

MUNTANÉ- Doncs va ser una autèntica llastima no poder començar amb una victòria,  ja que teniem el partit totalment controlat i era important aconseguir els tres punts. Vam treballar moltissim per remuntar el 0-1, però no vam rematar el partit, i ens va acabar passant factura. Ara toca seguir treballant fort! A nivell individual, content pel debut i els minuts, però decebut pel resultat!

P- Com va ser que vas decidir acceptar l’oferta del Vilafranca?

MUNTANÉ- Degut a les lesions de llarga durada, van decidir contactar amb mi, i després de valorar-ho vaig pensar que era una molt bona oportunitat per mi. Es tracta d’un equip jove, però amb molta qualitat, amb una idea de joc i objectius molt atractius, i amb un tracte humà que m’ha fet sentir molt valorat.

P- Et va costar deixar la que ha estat casa teva? Quin record t’emportes en especial?

MUNTANÉ- Ha estat una decisió difícil, ja que és el club on vaig aprendre a jugar a hoquei i l’únic club on he jugat. Però l’oferta del Vilafranca era molt bona esportivament, crec que em farà crèixer com a jugador i podré tenir minuts en una lliga molt competitiva. Pel que fa al record  no és cap en concret, sino una gran llista de moments: molts campionats de Catalunya,  l’ascens amb el catalana, el debut amb el primer equip, etc. He après tot el que sé de hoquei i he fet grans amics. Em venen a la ment una gran llista d’entrrenadors, sense els quals no hauria apres tot el que se. A tots ells els dec molt!!

P- Saps que la gent t’estima i et trobarà a faltar.

MUNTANÉ-  Jo també us trobaré a faltar… Som un club familiar, on ens coneixem tots! Però ara toca treballar moltíssim  a Vilafranca, adaptar-me a l’equip, i retornar-lo al lloc on es mereix!

P- I tornar?

MUNTANÉ- Jo ara només penso amb fer-ho el millor possible amb el Vilafranca, per retornar-los la confiança que han dipositat en mi. La resta, el temps dirà!

P- Com veus els equips que deixes, el B i l’Oklliga?

MUNTANÉ- Ho faran bé. Els dono tot el meu suport i tots els meus ànims i estic segur que faran un bon paper, confio plenament en que el xinu sabrà assolir els màxims objectius que ens haviem proposat. El futur de l’A és molt prometedor. Han fet bons partits, és un equip amb moltissima qualitat, que tenen moltes ganes de fer les coses ben fetes i de donar moltes victòries als aficionats. N’estic segur que aquest any caurà algun títol!

P- I això de la “sambilla” que diu el Ton?

MUNTANÉ- Jajaj crec que es debia referir a fer un bon partit en el comiat del B. Realment m’hagues agradat marxar amb una victoria! Tot i així estic molt agraït a tots els companys perque em van fer sentir molt estimat!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *