VIC 2 – IGUALADA HC 2. I PODRÍEN HAVER ESTAT ELS 3 !

Foto D. Figueras

Però també zero. Perque si bé és cert que el Vic ha empatat a falta de només 35 segons, també ho és que els vigatans, que han fet un bon partit, han bombardejat la porteria arlequinada durant tota la segona part i només un finíssim Roger Fernàndez ha evitat algún gols més. Per tant tot i el mal regust pel gol quan faltava tant poc per acabar hem de considerar el resultat just. Ton Baliu, que de tant en forma que està s’anticipa a tot, i no només dins de la pista, s’ha avançat al nostre cronista habitual i ha definit el partit amb aquella senzillesa i velocitat que el fa gran a la pista: “Molt igualat, ells s’han avançat, nosaltres hem empatat, el Rocky ha estat genial i ha fet un gran gol i ells ens han bombardejat tota la segona part. Sort del Roger. I ja està!”. Doncs d’això se’n diu precisió periodística per un empat en una de les pistes tradicionalment més difícil per l’IHC i que completen un dissabte boníssim per l’IHC, amb els alevins classificats per semifinals del campionat de Catalunya, amb el FONTANELLAS I MARTÍ IHC femení empatant a la pista del líder (tornant a demostrar que són el millor equip visitant de la categoria) i amb l’IHC B virtualment salvat després de l’exhibió del 0 a 4 a la pista del GEiEG.

L’IHC REGIRA EL MARCADOR PERÒ EN 35″ S’ESCAPEN 2 PUNTS

Dos punts que hauríen permés dormir com a quart classificat en solitari a l’espera dels partits d’aquest diumenge. De tota manera els d’Ivan Sanz han hagut de pedalar. I és que el VIC s’ha avançatal minut 10  amb una contra amb remat al segon pal de Pla. L’Igualada ha empatat amb un llençament de penal de Pelicano per peus dins de l’àrea. Amb 1 a 1 ha acabat la primera meitat.

L’IHC ha portat la iniciativa a l’inici del segon temps i al minut 7 i mig Rocasalbas ha muntat contratac sol, ha entrat dins de l’àrea i ha clavat la bola a l’escaire. Gol marca de la casa, d’aquells que han fet gran la seva fama. El Vic literalment ha assatjat la porteria de l’IHC, sobnre tot amb remats exteriors (molt ben resolts pel porter igualadí) fins que la mala sort s’ha aliat amb els blanc-i-roigs i un tir de Bancells ha rebotat en Navarro que ha desviat la bola fins de porteria. Un gol dels que et deixen la cara de ruc perque arriba molt al final i, com diem amb força desventura. A la fi, 1 punt per cadascú i l’IHC que seguiex la seva dinàmica positiva.

C.P.VIC 2 (1/1) Grau, Lòpez, Roca, Bancells (1), Pla (1), equip inicial. Carbó i Ordoñez.

IGUALADA HC 2 (1/1) R.Fernàndez, Ton Baliu, Navarro, Edu i Formatjé, equip inicial. Dani, Pelicano (1), Rocasalbas (1). Larios i Vera.

GOLS: 1-0 Pla (m 9.45), 1-1 Pelicano, penal (m 15). SEGONA PART. 1-2 Rocasalbas (m 7.33), 2-2 Bancells (m 24.25).

INCIDÈNCIES: R. Fernàndez, espectacular un cop més, ha aturat 2 penals i una FD. A la banqueta dos jugadors júniors (Larios i Vera)  que han arribat a l’Olímpic de Vic directament des de la pista del GEiEG on hi han guanyat amb l’IHC B per 0 a 4, certificant de manera definitiva la permanència a la nacional catalana.

VOLTREGÀ 1 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 1. UNA ALTRA EXHIBICIÓ DE “LES VISITANTS”

Aquest cop les igualadines han ofert el seu espectacle d’equip més afinat a domicili a la mateixa pista del líder, al complex Victorià Oliveres de la Riva. Raquel Bernadas, a falta de 8 minuts i mig ha aconseguit el gol de l’empat igualant el que havia fet Carla Giudicci a la primera meitat. Per tant una altra “bomba” de les arlequinades davant d’un equip que només havia perdut 1 perdut i n’havia empatat un altre en tota l’Ok Lliga femenina.

C.P.VOLTREGÀ 1 (1/0) LAIA VIVES NATASHA LEE,  CRISTINA BARCELÓ,  ANNA ROMERO CARLA GIUDICI (1), equip inicial. MARIA BALLESTA, ANNA CASARAMONA,  LAIA JIMENE, Z,  SILVIA JURADO

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 1 (0/1) TERESA BERNADAS, ELBA GARRETA, MARÍA DÍEZ , MARTA SOLER RAQUEL BERNADAS (1), equip inicial. CRISTINA GARCÍA , JUDITH BALDRIS , LAURA SALVADOR, AIDA VERA, ANNA GIL VENDRELL

GOLS: 1-0 Giudicci (m 4.11). SEGONA PART. 1-1 Raquel Bernadas (m 12.27).

GEiEG 0 – IHC B 4. PARTIDÀS PER CERTIFICAR LA PERMANÈNCIA

Els nois de Joan Doncel han triat una bona pista per assegurar de manera definitiva la nacional catalana. Ho han fet davant del GEiEG, un dels millors equips de la categoria i amb una exhició de serietat defensiva (amb un Larios també en ratxa) i de control del joc.

El partit ha començat força bé. Després d’un bloqueig,  Moi Cervera ha fet el primer arrossegant la bola, (de fet la mateixa execució que el segon). El GEiEG  ha perdut moltes pilotes i no ha estat bé en els replegaments. El gran Moi ha signat el seu hat trick amb el 0-3, ja a la segona part, després d’aixecar i picar la bola en un contraatac. Ha estat una tarda rodona pel veterà jugador igualadí que avui a més lluia el braçalet de capità per l’absència del Nèstor que estava malalt.

Amb el 0 a 3 els locals han buscat totes les estratagemes possibles, entre elles avançar-se a una FD que ha aturat Làrios. En el rebot de la FD els igualadins han fet  penalt que, de tota manera, ha tornat a aturar un excel.lent Tito. A falta de 8 minuts Pep Vilaseca ha acabat amb les esperances locals i ha sentenciat el partit amb un xut de cullera a la base del pal.

Ara a l’IHC B li queden 3 partits amb l’objectiu d’aconseguir la millor classificació possible. Són Mollet, Masies de Voltregà i Palafrugell. Sigui com sigui, som davant d’un èxit extraordinari per un equip tremendament jove, amb una mitjana d’edat de 19 anys (aleix Vera i david carles 19, Diego Toro 17, Eric Vives, pep Vilaseca i Isaac Larios 18, Nil garreta i Albert VIdal 20 i el suport incalculable del “veterà-quasi júnior”  Moi Cerverà.

IHC B: 4 (2/2)  Isaac Larios, Pep Vilaseca (1), Nil Garreta, Moi Cervera (3) i Aleix Vera, equip inicial. David Carles, Eric Vives, Uri Garrido, Albert Vidal i Diego Toro.

ELS ALEVINS A UN PARTIT DE LA FINAL DE CATALUNYA

L’equip aleví A de l’IHC s’ha classificat per les semifinals del campionat de Catalunya de Vilaseca després d’imposar-se per 0 a 3 al Sant Cugat (2 de Bern Gabriel i 1 de Mèndez). Els arlequinats han acabat la primera fase amb sis punts, els mateixos que el primer el Manlleu, amb 2 victòries i una derrota, 7 gols a favor i 6 en contra. Els aparellaments han que l’IHC s’enfronti al primer de l’altre grup, el Voltregà, mentre el manlleu buscarà un lloc a la final davant del Sant Josep B.

L’equip de l’IHC el formen Álvaro Ferrando, Carlos Sebastián, Roger Bars, Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Méndez, Marc Castells, Toni Cervelló i el benjamí Arnau Claramunt

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *