F.MONCLÚS: ELS JUGADORS ARRIBARAN AMB LES PILES CARREGADES I AMB MOLTÍSSIMA IL.LUSIÓ

Foto D. Figueras

Avui si. Exactament ja només falta una setmana perque el nou IHC es posi els patins. Amb les referències i experiència acujmulades dels altres dos equips sèniors del club (femení i IHC B, que dijous jugarà el primer amistós de pretemporada contra la selecció d’Andorra) que ja han començat la feina, els de Francesc Monclús començaran a escriure dimarts que vé una nova pàgina en la llarga història de l’Igualada.  Mentre no arriba el moment hem començar a definir sensacions prèvies amb l’home que capitanejarà la nau, Francesc Monclús.

P- Ja falta poc, Cesc. Estàs en contacte amb els jugadors. Que et diuen?

MONCLÚS-  Si, ja estem a una setmana de començar els entrenaments d’aquest nou projecte esportiu i, parlant amb alguns dels jugadors, la sensació és de moltes ganes que arribi dimarts. Tinc clar que pel compromis que vàren demostrar el dia de la presentació els jugadors arribaran preparats, amb les piles carregades i amb moltíssima il·lusió per fer dels noms un equip competitiu.

P- Tenien deures d’estiu?

MONCLÚS- Als jugadors, el dia de la presentación, els hi vàrem passar un plànning de treball d’estiu per tal que el dimarts 28 ja vinguessin preparats per afrontar el treball de pretemporada. Tots son conscients que el pes de cada un dels membres de la plantilla tindrà un valor importantíssim en la confecció d’aquest nou equip.

P- Com serà l’arrencada?. Que heu preparat?

MONCLÚS- Els tècnics ja ens hem trobat en diferents ocasions per tenir clars diferents aspectes a treballar: concreció del treball d’atac, tipus de defensa,… En relació a això tenim clar que aquest treball de pretemporada tindrà un valor afegit, no només en les concrecions de joc, si nó també en poder fer dels diferents jugadors un equip sòlid i preparat perque el dia 6 d’octubre siguem competitius. I sobretot amb el calendari, on caldrà estar molt forts ja des d’un inici.

P- Amb els moviments que hi ha hagut com veus aquesta lliga.

MONCLÚS- L’OK lliga tindrà els ingredients de sempre: veure si el Barça serà l’equip de cada temporada i anirà agafant distàncies ja ben aviat, veure si hi ha algún equip que no el deixi escapar-se massa, el tall de la copa del rei,on penso que aquesta temporada será més car ser-hi. També hi ha un fet diferencial a d’altres temporades, i és que hi ha equips amb molt de nom que han confeccionat plantilles molt justes (en quant a quantitat) com son les del Reus i el Vic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *