TORNA l’HOQUEI. ARRENCA EL NOU IHC

79 dies després, els patins tornaran a ressonar a les Comes. Han passat gairebé 3 mesos des d’aquell IHC 3 – Shum 1 del 10 de juny, que va suposar l’adeu a la temporada a casa, i de retruc, a tota una época. 79 dies després (i un estiu intens de negociacions i fitxatges) avui comença una nova era: la del nou IHC de Francesc Monclús. El tècnic igualadí està molt il.lusionat: “tenim moltíssimes ganes de començar” i alhora molt convençut de les capacitats  dels homes que dirigirà: ” tenim un equip compensat, amb una bona columna vertebral amb jugadors que tirara molt, segur”.

Un equip que  afronta el seu primer dia de pretemporada amb una sessió doble que es repetirà dijous (treball físic al matí i patins a la tarda). Seran en total 6 entrenaments amb els quals l’IHC tancarà el mes d’Agost. A la segona setmana arribaran ja els primers partits amistosos. El primer rival serà la selecció espanyola que prepara el campionat d’Europa. Serà dimecres 5 de setembre a les 5 de la tarda (abans s’havia previst un partit contra el Voltregà, però el fet que els dos equips coincideixin a la primera jornada de l’Ok Lliga ha provocat que s’acabés anul.lant). Sigui com sigui l’IHC jugarà força partits de preparació (11 en total). “De fet hem programat 2 partits més. En són molts però és el que buscàvem per poder fer-nos com a equip, com volem”, reconeix Francesc Monclús. Aquesta és la llista definitiva d’amistosos d’aquesta pretemporada:

– 5 de setembre, Selecció Espanya – IHC (5 tarda).

– 7 de setembre, Shum – IHC, Copa Penedès (2/4 de 10)

– 11 de setembre, IHC– Barça B (7 tarda)

– 14 de setembre, IHC – Vendrell (9 vespre)

– 15 de setembre Vilanova – IHC, Copa Penedès (9 vespre)

– 18 de setembre Calafell- IHC, Copa Penedès (9 vespre)

– 21, 22 i 23 de setembre Torneig a França.

– 27 de setembre IHC-Alcoi (2/4 de 9 del vespre)

– 30 de setembre IHC-Reus Deportiu. Partit de presentació.

Una altra de les novetats d’aquesta pretemporada serà el paper destacadíssim que tindran els jugadors de l’IHC B en el treball de l’equip sènior. Els “xinesos” (que ja porten una setmana de preparació) participaran de manera alternativa en tots els entrenaments del primer equip. Els primers convocats són: Isaac Larios, Aleix Vera, David Carles i i Marc Muntané. Després també tindran la seva oportunitat l’Edgard Peralta, Pep Vilaseca, Nil Garreta, Jaume Arnau i Eric Vives.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *