F.MONCLÚS: FER 6 PUNTS DE 9 POSSIBLES ÉS UN INICI MOLT BÓ. CAL SEGUIR TREBALLANT PER NO PATIR TANT

Foto D. Figueres

P- Gran victòria, altre cop 3 punts molt importants

F.MONCLÚS- La veritat que una victoria molt important. Teníem molt clar que el treball defensiu i aprofitar les nostres ocasions seria la clau per aconseguir els 3 punts. Aconseguir 6 punts dels 9 possibles és un inici molt bó. Ara la clau sera donar-li valor a aquests resultats pel proxim partit amb l’Alcoi que vindra reforçat per la victoria contra el FC Barcelona.

P- Vam tornar a patir. Vas temer pel resultat? Perque vam patir tant?

F.MONCLÚS- A la primera part vàrem trencar molt ràpid el marcador fins a l’1 a 4 de la primera part. Ja teniem clar que el Sant Feliu apretaria molt i més tenint en compte que amb el Liceo ja va passar. La veritat és que ens vàrn fer tota la segona meitat una defensa zonal que ens va costar una mica trencar, tot i que no vàrem donar masses contres. Pero un penal i un gol en 3 contra 4 ens vàren pressionar molt. Tot i així vam saber mantenir el control els 11 minuts que faltaven 

P-L equip va creixent a base de partits, eh!

F.MONCLÚS- L’equip ara es troba molt bé físicament, ja amb una base de treball força consolidada i aquests partits ens faran encara més forts, segur. Hem millorat molt en defensa i en la conjunció de l’equip en atac. Cal seguir treballant també per trencar els partits i no patir tant

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 2 – SFÈRIC 6. TAMBÉ MASSA BAIXES

 

Les noies del FONTANELLES IHC no han pogut mantenir la ratxa que portaven a l’Ok LLiga i han perdut clarament a les Comes contra l’Sfèric de Terrassa en partit ajornat de la cinquena jornada i que ha suposat el debut a la Copa Penedès ( competició que es disputa aquestes setmanes per minimitzar l’aturada de la competició). Les arlequinades han caigut per 2 a 6 en un mal dia de tot l’equip, d’aquells en que la bola no vol entrar. També és cert que s’han notat molt les baixes de la Marta Soler (amb el tormell enguixat, i encara sense un pronostic clar) i la Judith Baldris ( amb bronquitis aguda), fet que ha deixat l’equip pràcticament sense rotacions (amb només un canvi).

Les noies d’en Pirri han començat el partit amb ritme i moltes oportunitats que han xocat amb la bona actuació de la portera visitant. En canvi l’Sfèric ha marcat en la seva primera acció d’atac. Minut i mig de  partit, rimer remat a porta i Silvia Ferrer desviava la bola i feia pujar el 0 a 1 al marcador. Les igualadines han seguit buscant la porteria del Sferic, però els ha mancat una punta de sort.  Al minut deu i en la segona arribada clara a porteria del Sferic, Anna Fontdeglòria ha foradat un altre cop la porteria de l’IHC fent el 0 a 2. Les locals seguien insistint però no era el seu dia. A manca de poc més de dos minuts pel descans un xut llunyà de la Marta Montpart, feia el 0 a 3 (tres rebots entre portera i defensa i la bola acaba dins de la porteria). En la jugada de la sacada de mitja pista Anna Gil d’un potent xut ha posat el 1 a 3 amb que s’ha arribat al descans. La sensació pel que s’havia vist, era que en la segona part el partit encara estava obert.

El segon temps ha seguit amb la tendència del final de la primera part. L’Elba Garreta ha aprofitat un rebot a la frontal de l’àrea per escrurçar distàncies amb el el 2 a 3. Però l’alegria ha durat poquíssim perque només servir de centre Regina Flix, amb un xut fluix sorprenia la portera igualadina. La mateixa Flix ha fet el 2 a 5. L’entrenador igualadí han ordenat pressionar a tota la pista però l’esforç no ha donat resultats. Les igualadines fins i tot han desaprofitat una FD per 10 faltes d’equip. Cosa que no ha fet l’Sfèric que ha marcat el 2 a 6 definitiu precisament en el llençament d’un FD. D’aquesta manera s’ha confirmat la primera derrota de la temporada per l’IHC femení. El pròxim partit serà dimarts dia 30 a 2/4 de 9 a la pista del Reus Deportiu en la segona jornada de la Copa Esport Penedès.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 2 (1/1) Laura Hernandez, Anna Gil (1) , Raquel Bernadas, Elba Garreta (1) i Carolina Escobar, equip inicial. Laura Salvador i Laura Balaguer.

SFERIC 6 (3/3)

Per la seva banda el júnior de l’IHC ha empatat a 5 amb el Shum, probablement el principal candidat a quedar campió de Catalunya de la categoria. Els arlequinats, amb l’absència del David Carles i amb Tito Larios jugant a mig gas pels seus problemes al peu, han estat a punt de guanyar però s’han hagut de conformar amb un empat. Els gols arlequinats els han fet Aleix Vera (2), Pep Vilaseca (2) i Èric Vives.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *