ELS DOS ÚLTIMS BOTXINS DEL BARÇA CARA A CARA

Primer entrenament de la setmana dels jugadors d’Igualada HC. Una sessió de treball físic i tècnic bàsicament. Tot amb molta projecció ofensiva, molt de cara a porteria. Abans els arlequinats han revisat el vídeo del partit contra l’Alcoi. Els tècnics, que han vist el resum de l’Alcoi -FC Barcelona, s’han trobat amb un joc molt directe dels alcoians i un Barça amb baixades de tensió defensiva. Precisament ser forts al darrera serà una de les claus del partit de diumnege contra un dels equips revelació de la temporada. Els arlequinats ja estan avisats del potencials dels valencians. Tenen ja el precedent del partit de la pretemporada i no volen repetir la derrota que aleshores els van infringir els visitants.

L’Alcodiam arriba a les Comes reforçat pels seus triomfs a casa on han fet caure dos dels grans com el Noia i el mateix Barça. De fet els alcoians han estat capaços de derrotar a l’actual campió  7 mesos després de la seva última derrota a l’Ok Lliga, l’unica de tota la temporada 2011-2012. Curiosament aquella derrota va ser a Les Comes, l’11 de Març d’aquest any.  L’IHC es va imposar en un gran partit per 4 a 2  amb gols d’Edu (2) i Pelicano (2) per part igualadina i de Borregan i Torra pels capitalins. Ara, doncs, diumenge es trobaran els dos últims botxins en lliga del totpoderós FC Barcelona.

ÀNIMS PER DAVID BUSQUETS

Per cert aquest dimarts ha estat notícia preocupant l’estat de salut d’un ex-jugador de l’IHC, David Busquets, actualment al Lleida. L'”elèctric” està ingressat a l’Hospital d’Igualada afectat d’una pericarditis aguda (una inflamació del pericardi, la membrana que envolcalla el cor) que el podria fer abandonar l’hoquei. Ara jugador i club estan a l’espera del resultat de les proves i revisions que se li han de practicar. Des d’aquí tots els ànims del mon pel gran jugador igualadí en nom de la familia de l’IHC.

Per cert que just aquest dimarts s’han complert 8 anys que la selecció nacional de Catalunya, precisament amb David Busquets i amb David Càceres a les seves files, es va proclamar campiona del Mon a Macao en l’única aparició oficial de la nostra selecció, si més no de moment.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *