L’IHC CAP A OVIEDO PER TERRA I AIRE

L’IHC ha fet l’últim entrenament a Catalunya abans de la Copa d’Oviedo 2013. I els arlequinats s’han exercitat pensant en el partit contra el FCB (amb situacions de joc real) amb la bona notícia que Marçal Casadevall podrà ser amb ells en una competició que és un premi a tot l’esforç d’una primera volta titànica. La decisió del Comité de Competició de treure-li la targeta vermella injusta que li van enseyar a Alcoi, quan va ser víctima d’un cop d’estic a la cella, ha estat definida de manera definitiva pel tècnic de l’IHC, Francesc Monclús. Amb una sola paraula: “Perfecte!”

Precisament els tècnics són els primers de marxar cap a Asturies. Ho fan a 2/4 de 8 del matí amb furgoneta. Els jugadors surten a les 6 de la tarda i en avió. Un d’ells ho farà amb una experiència més en la seva llarga trajectòria de 22 anys a l’el.lit. David Càceres ha estat el protagonista de l#okentrevista d’aquesta setmana (la podeu seguir en aquest link:

http://www.hoqueitweet.com/blog/l-okentrevista-a-davidcaceres88/

Mentrestant aquest dimecres arrenca la Copa, amb els partits Liceo-Lleida i Vic-Reus. L’IHC jugarà el seu primer partit en la competició divendres a les 9 contra el FCB, amb arbitratge de Jordge Garcia i Ruben Fernandez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *