L’IHC ASSEGURA QUE NO HA EXPULSAT NI ENGANYAT NINGÚ EN EL CAS DE L’HOQUEI FEMENÍ

Us oferim tot seguit un comunicat que ha emès avui l’IHC sobre l’afer de l’hoquei femení a Igualada.

“L’Igualada HC vol posar de manifest la seva ratificació en la decisió presa a principis del mes passat quan vam anunciar que si abans del 15 de juliol no s’aconseguia un patrocinador que pugués sufragar els costos de competició, el primer equip femení del club hauria de renunciar a la participació de la OK Lliga femenina de la pròxima temporada.

 Finalment no s’ha pogut aconseguir l’objectiu i el club , amb tristesa i amb una decisió que no ha estat fàcil, hem hagut de renunciar a aquesta plaça. Diferents motius ens han empès a pendre finalment aquesta decisió:

 Falta de patrocinador. Totes les negociacions que el club ha estat fent durant aquest darrer any per intentar renovar el patrocinador que finalitzava contracte aquesta temporada i les gestions per aconseguir noves esponsoritzacions per  per poder fer front a les despeses que genera l’equip a l’OK Lliga femenina no han estat fructíferes.

 Falta d’una base d’equips femenins. Entenem que un primer equip necessita una base forta i consolidada al seu darrera que pugui nodrir el primer equip i que, al mateix temps, aquest sigui una referència per a totes les jugadores i aquesta no és la situació actual del club. Actualment l’IHC té inscrites només 7 jugadores entre els més de 120 jugadors/es que té el club. Sabem que aquest és un objectiu que hem de millorar de cara el futur si volem tornar a portar l’hoquei femení al nostre club al lloc que es mereix.

 Fuga de jugadores igualadines a d’altres equips. Fins a 5 jugadores han abandonat aquests darrers 2 anys per diferents motius l’equip, quedant només actualment 3 jugadores d’Igualada per fer l’equip de la propera temporada. Entenem que, ara més que mai, els equips s’han de construïr a partir de jugadores de casa i costa entendre que haguéssim de fitxar fins a 7 jugadores de fora per poder mantenir l’equip.

L’Igualada HC fa pública aquesta nota de premsa avui, un cop ja ha finalitzat el termini d’inscripcions dels equips per a la participació a les competicions de la temporada vinent. D’aquesta manera el club no ha volgut interferir en les gestions que ha fet la nova junta de l’IFHCP per aconseguit l’objectiu de poder competir un any més a l’OK Lliga tot mantenint-nos al marge de qualsevol malentès o polèmica que s’hagi generat aquests darrers dies. Precisament volem deixar constància en aquest sentit que, des de l’Igualada Hoquei Club, i amb els motius anteriorment exposats, creiem que no hem “expulsat” ni “enganyat” a ningú del club com se’ns ha acusat des d’alguns sectors, doncs els directius i responsables de l’equip femení, així com la resta de membres de la junta, coneixien des de feia mesos la possibilitat de renúncia a la plaça d’Ok Lliga femenina ja que s’ha estat valorant, discutint i informant durant tot el transcurs de la temporada”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *