SUB-23 I JÚNIORS EN MARXA (… I EL 27’27% DEL PRIMER EQUIP)

imageFoto D. Figueras

Mentre els jugadors del primer equip de l’IHC van fent el compte enrera per l’inici de la pretemporada (queden només 6 dies) 3 dels seus integrants ja s’han avançat als seus companys i a han conençat a treballar. Són David Carles, Pep Vilaseca i Nil Garreta que han arrencat la preparació amb l’equip sub-23( que ho ha fet alhora que els júniors ja que gran part dels seus jugadors son d’aquesta categoria).

També ha estat el primer entrenament per Ramon Peralta en el seu retorn al club. Sota la direcció del mític integrant del Dream Team, els dos equips més grans de la base han fet doble sessió de treball (físic al matí i patins a la tarda). A més dels “oklliga” a l’entrenament hi han participat Ferrer (nou porter arribat de Piera fill d’un ex-jugador de gran renom a la dècada dels 90,  Àlex Ferrer), Massoni, Carol, Monclús, Teti, Edgar, Arnau i Manel. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *