D. CÀCERES: ÉS UN ORGULL PER MI … EL QUE HA FET EL CLUB, ESTAR AL COSTAT DEL SANTI I L’ALBERT, MIRAR A LA GRADA I VEURE TOTA AQUESTA GENT

untitledAcabat d’arribar de la pista on havia jugat els últims segons com a  jugador d’hoquei. Amb l’emoció de veure la samarreta penjada al pavelló de Les Comes. Amb la sensació trascendent d’haver passat l’herència rebuda del braçalet de capità a un altre mite en construcció, Ton Baliu. Amb la samarreta que ningú ha defensat tants i tant anys encara posada. … I sol. Després d’haver estat el centre de tantes mirades, d’haver viscut una pluja de sentiments de tanta i tanta gent … David Càceres era allà. Sol. Amb el 88 a l’esquena, amb tots els records al costat, amb el futur al davant. Amb el somriure de sempre i els ulls com mai.

La llegenda i la persona, allà asseguts amb la naturalitat de sempre. La mateixa amb la que ha afrontat totes les situacions i totes les pistes. Amb l’amabilitat de sempre. El David en estat pur, fent pensament en veu alta, traduint sensacions en paraules.

P- Acabes de sortir de la pista. has estat els últims segons com a jugador. Has entrat al vestidor, el teu vestidor… que sents ara.

CÀCERES- Bé, la veritat que molta alegria. Jo venia amb molta il.lusió. Quan he vist que hi havia tants ex-companys i amics, i això t’emociones perque veus que la gent t’aprecia, que ha fet l’esforç de venir d’hora fins aquí… hem fet un partidet i sobraven canvis de la gent que hi havia. Després veure tot el que m’ha fet el club, tot el que ha fet per mi, el muntage que hi ha hagut… és un orgull per a mi.

P- Has disposat de minuts de competició, davant del Barça que és el millor rival per un hoemnatge així… has fet una assistència marca de la casa…

CÀCERES- Bé. Si sempre m’ha agradat jugar contra el Barça. És un equip que juga i deixa jugar i ha sigut maco que hi estigués el Barça. És on vaig començar més en serio a jugar i per a mi sempre ha estat especial jugar contra el Barça.

X SAMARRETES

P- I la sorpresa final?

CÀCERES- Molt maco. Que et reconeguin una trajectòria tant llarga amb un club tant important i amb persones tant important pel club com son l’Albert i el Santi és una passada. Sempre que vingui a Les Comes a veure un partit recordaré aquest dia i recordaré on estic.

P- Junt amb dues llegendes… el trionvirat màgic.

CÀCERES- Si. La veritat és que si quan vaig arribar aquí m’arriben a dir que després d’uns anys em farien això no m’ho hauria imaginat mai. Em van ajudar molt a adaptar-me a aquest club, eren persones que t’ajudaven a integrar-te a l’equip i sempre he tingut una gran amistat amb els dos, i amb altres ex-companys, i és un honor poder estar penjat amb ells.

X ELS 3 TENORS

P- I passar el braçal de capità… com havies vist que l’Albert havia fet amb el Santi …i avui ho has tu amb el Ton.

CÀCERES- Si la veritat és que ha estat molt maco. El Ton és una persona que s’estima el club tal com he dit amb el meu discurs i és una persona que es mereix portar aquest braçalet de capità, realment sent aquests colors, sent aquest pavelló, sent aquesta ciutat, i no hi ha gaire persones que puguin portar aquest braçalet com el portarà el Ton.

TOn cacy 

P- D’aquests 14 anys amb que et quedes?

CÀCERES- Jo tinc clar que em quedo amb tots els amics que han vingut a jugar avui aquí. Reflexa que has fet bé les coses, que els rivals nt’han respectat i tu els has respectat a ells i que ets una persona apreciada. Això és el millor.

P- Avui has tingut la familia… les families, també l’altra la de l’IHC,

CÀCERES- Si per sort ha pogut ser-hi tota la familia, tota la gent que volia que hi fos… algú no ha pogut venir per coses que tenia, com el Mundial però en general ha sigut molt maco  …  mirar a la grada i  veure tota la gent allà.

P- Ara que estàs a punt de canviar-te per última vegada, com veus el futur?. El teu, d’entrenador i el del teu IHC?

CÀCERES- Bé. La veritat és que estan fent bé les coses aquesta pretemporada, estan fent bons resultats. Pel que diu el Cesc estan treballant bé, amb ganes… i esperem que començi bé la lliga. És un equip jove que ganes no li falten i potser l’únic que els pot faltar és experiència. Però això son coses que s’agafen amb el temps i poc a poc aniran fent… veig un bon equip.

P- I d’entrenador?

CÀCERES- Bé. La veritat és que content. He començat fa dues setmanes i els jugadors m’estan ajudant molt. Moltíssim. Estan posant moltes ganes i això s’agraeix molt, que els jugadors creguin el que dius i de moment està sent així. Estem treballant moltíssim, d’una manera divertida però amb moltes ganes i les coses estan anant bé.

P- L’última. Recordo el teu primer dia aquí. Et vam fer la primera entrevista… eres més jovenet que ara… de fer entrevistes n’hem aprés junts… s’acaba una etapa però sempre seràs arlequinat

CÀCERES- Si. si. ÉS avui que sento que s’acaba l’etapa de jugador. Fins avui no ho he viscut tant. No he fet pretemporada però fent d’entrenador algún dia m’he posat els patins … aquest dies m’he preparat una mica per no caure avui a,m la primera de canvi…A partir d’aquest moment ja no soc jugador. Ja soc entrenador… i aquesta feina que he fet tota la meva vida, des que tinc us de raó, … crec que serà difícil passar-ho, però bé, les coses a la vida arriben i a mi m’ha arribat l’hora….

P- Per sort ha arribat molt tard i hem tingut molts anys per disfrutar-te… Molta sort i molta felicitat David.

CÀCERES- Moltes gràcies a vosaltres i a tota la gent de l’IHC.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *