MET MOLAS: CONTRA EL REUS HAUREM D’ESTAR AL 200%

IHC-CERCEDAFoto D. Figueras

 

Porta només 3 mesos a les Comes i ja s’ha posat tothom a la butxaca, amb el seu joc i amb el plus que aporta: la seva professionalitat, el seu coratge i sobre tot la seva competitivitat. Cada partit millora prestacions en la línia de jugadors fets a base d’esforç i compromís, d’homes que respiren hoquei, com el llegendari Albert Folguera. amb el que comparteix posició a la pista i fins i tot una certa semblança física.  Molas , que hereta l’històric “Met” d’un altre mite com Llaverola, lluita sobre el terrasso per sumar els valors de tots dos: ser esperit de l’equip i alhora exercir de segon porter en pista, de paret afegida a la “muralla DEITG”.

Avui els arlequinats han fet una sessió curta de recuperació. Bàsicament de tècnica individual. Després el de Sant Hipòlit ha fet  autocrítica amb la mevaweb del partit contra el Cerceda.

P- Met, 24 hores després com analitzes l’empat a 3 contra els gallecs ?

MET MOLAS- .. No he vist encara el partit en video … Però recordo que varem tenir uns 10 minuts bons amb molta intensitat , correctes en defensa i creant ocasions … La segona part va ser molt diferent, ens va faltar aquell ordre i intensitat del principi , malgrat tot vàrem tenir ocasions …

P- Ens va faltar una mica d’encert a pilota aturada?

MET MOLAS- Si. Ens va faltar l’encert de cara porteria en acions de pilota parada que n’estic convençut que trencarem amb això a base de treball … És un partit que ens ha de servir per millorar i que … malgrat tot varem tenir la sort de puntuar …

P- Per tant seguir pedalant…

MET MOLAS- I tant. Ara toca treballar molt, corregir els errors i millorar .. per aconseguir estar el 200% per poder competir contra un gran equip com és el Reus .

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *