D.CARLES: EL QUE ENS VA ENTRAR AL PALAU NO HO VA FER AMB EL LICEO

CARLESTornada a la feina dels arlequinats després de la confirmació que els tocarà jugar-se la Cers a Itàlia. Passades les primeres valoracions la plantilla igauladina s’ha tornat a concentrar en l’Ok Lliga. Sergi Pla ha tornat a ser baixa en la sessió de preparació. Segueix amb molesties i tornarà a ser dubte pel partit de Vendrell. La possibilitat que no pugui estar amb els seus companys obliga a treballar encara me´s fort en la sessió de preparació que encara té l’equip per intentar millorar la defensa que es va fer contra el Liceo. Un partit que més enllà de la derrota va servir perque gent del planter com David Carles tornés a disposar de molts minuts.

P- Deixem apartada la Cers. Ara toca el Vendrell,  amb la lliçó del partit contra el Liceo.

D.CARLES- Bé, és que vam començar el partit no malament però no prou posats i el que tenen ells és que són letals, arriben davant de porta i són letals. Van arribar 3 cops i van fer 3 gols. I un cop et poses 3 per darrere costa molt i no vam poder. Però vaja content amb la gent que va venir…

P- I pels minuts que vas tenir. Sembla la teva especialitat perque allà també vas jugar.

D.CARLES- Si, si. Hi ha hagut aquesta coincidència que allà també vaig jugar. Però bé. Esperem que el Sergi pugui tornar quan abans millor perque és molt important per nosaltres i res… molt content d’haver pogut jugar una estona més i anar sumant minuts.

P- Allà vas marcar un gol, aquí vas tenir algunes opcions, amb remats ben dirigits, molta participació, i en minuts importants…

D.CARLES- Si. El Cesc quan em va treure em va dir que jugués més al darrere a veure si podia treure un parell de xuts que ens posessin dins del partit… i vaig intentar fer-ho, xutar i estar allà i en vam tenir algunes però el Malian va parar molt bé … i el que ens va entrar al Palau no ens va entrar amb el Liceo.

P- I de tant xutar vas acabar jugant amb tres estics

D.CARLES- Si, si, just el primer remat que vaig fer se’m va trencar l’estic i vaig haver d’agafar-ne un que em va deixar el Pep i a la mitja part en vaig agafar un altre de nou… va ser una mica còmic que se m’anessin trencant tots…

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *