MONBUS IHC. TAMBÉ PER FESTES

El MONBUS IHC torna a la feina aquest dimarts, festa de Sant Crist per preparar el partit contra el Tordera. Hi haurà entrenament també dimecres (dia de Sant Jordi) i dijous. Els de Francesc Monclús tornen amb moltes ganes i il.lusió per tirar amunt. I sobre tot, d’aconseguir una victòria a Les Comes, després de 3 derrotes consecutives a casa. Els arlequinats tenen clar que el Tordera serà un rival molt complicat. No només pel que s’hi juguen els quadribarrats que lluiten per evitar el descens. També perquè és l’únic dels rivals que queden fins a final de temporada que ha aconseguit guanyar a l’IHC (els altres van caure derrotats en la magnífica i decisiva ratxa de 6 victòries consecutives amb que es va acabar la primera volta i es va començar la segona). De fet, si ens mirem les estadístiques, només Liceo i Vic han aconseguit imposar-se en els dos partits als igualadins. Per tant, un objectiu afegit al dels 3 punts i la lluita per la millor classificació possible seria el de deixar aquests dos com els únics que ho han aconseguit en tota la temporada.

Mentrestant, segons ha avançat Catalunya Ràdio el Barça organitzarà la pròxima final a 4 de la Lliga Europea d’hoquei patins. Es disputarà al Palau Blaugrana el cap de setmana del 3 i el 4 de maig . El Barça i el Bemfica jugaran una semifinal, i el Vendrell i el Portu, jugaran l’altra.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *