MONBUS IHC 6 – VILANOVA 3. 3705

xXXXFoto D. Figueras

3705. Els gols que l’Igualada HC ha marcat fins ara a l’Ok Lliga. Dels 6 d’aquest dissabte al vespre a les Comes el més històric ha estat el primer. Minut 2 de la primera meitat Ton Baliu engalta un gran tir al primer pal i marca l’1 a 0 (el primer del seu hat trick). Era el gol 3700 de la història del club a la màxima categoria. Un gol que col.locava al capità arlequinat en el club dels elegits, on ja hi és per joc, categoria humana i compromís. L’1 a 0 ha suposat l’inici d’un partit un xic més apagadot que els últims, condicionat sens dubte per la difícil situació que passa el Vilanova, cuer de l’Ok Lliga amb 0 punts.

2 minuts després d’aquest 1 a 0 per la història, Oriol Vives ha  marcat de penal. Els visitants han pogut reduir diferències molt ràpid (minut 7) quan Aragonés ha aprofitat un rebot interior per batre l’Elagi amb una mitja volta. De tota manera el resultat no ha acabat de perillar i Baliu ha tornat a demostrar punteria amb un tir exterior en el minut 19. Amb el 3 a 1 ha acabat la primera meitat.

10 MINUTS “MADE IN COMES”

El MONBUS ha seguit amb la sisena posada a la sergona meitat. Al minut 7 Pla ha afusellat la porteria amb un tir precís 4-1 (en el mateix minut l’Ori ha disposat d’un penal que podria haver estat el 5 a 1). El “mur” Elagi ha tornat a aparèixer uns segosn després aturant la FD per 10 faltes d’equip. La seva intervenció ha estat decisiva  perque 30 segons després Ton ha rubricat el seu hat trick amb un altre bon remat, en aquest cas des de dins de l’area. 

Amb el 5 a 1 l’espiral de gols s’ha aturat una mica. Han hagut de passar 4 minuts perque Sergi Pla marqués un altre dels gols que només es fabriquen a la seva “factoria”. Entrar a l’àrea i superar al porter amb un moviment ràpid de canell… bola aixecada al primer pal i gol. 

Amb el 6 a 1 a l’equador de la segona meitat i el partit ja decidit, el ritme ha baixat i els visitants han pogut maquillar el marcador amb dos gols de Pàmies (un de penal i l’altre, en una contra). La notícia s’ha produit en el minut 15 quan s’han trobat a pista 4 jugadors fets a les Comes: Ton, Muntané, Garreta i Carles. 10 minuts per gaudir de la pedrera i homenatjar el treball de tanta i tanta gent implicada en la base del club. Al final quarta victòria consecutiva a l’espera del Calafell dissabte que vé. 

MONBUS IHC 6 (3/3) Elagi, Ton Baliu (3), Met Molas, S.Pla (2), O.Vives (1), equip inicial. Jassel, J.Muntané, D.Carles, N.Garreta. A.Ferrer.

VILANOVA 3 (1/2) Escofet, Aragonés (1), Marçal, Pujals, Pàmies (2), equip inicial. Ramirez, Marc i Vidal.

GOLS: 1-0 Ton (m 2), 2-0 Ori penal (m 4), 2-1 Aragonés (m 7), 3-1 Ton (m 18). SEGONA PART. 4-1 Pla (m 7), 5-1 Ton (m 8.30), 6-1 Pla (m 12.30), 6-2 Pàmies penal (m 16), 6-3 Pàmies (m 21)

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MONBUS IHC 6 – VILANOVA 3. 3705

  1. Joan Vidal diu:

    Avui els àrbitres no tenen la culpa no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *