F.MONCLÚS: INTENTAREM BUSCAR ALGUNA PERSONA… PERSONES, QUE ENCAIXIN AL VESTIDOR

X NOUFoto O. Sebrià.

P- Abans de res un comentari de l’últim partit, contra el Lloret. Una llàstima perquè el vàreu controlar ben bé fins al final.

F.MONCLÚS- Si. Home. Va ser un tercer partit consecutiu amb derrota, la segona a casa. I aquestes coses saben greu. I penso que en els dos partits aquí, tant amb el Calafell com amb el Lloret podríem haver guanyat perfectament. Amb una mica més d’efectivitat i una mica més d’intensitat defensiva. Ens van faltar una mica aquestes dues coses. I més ara, quan no teníem cap mena de pressió. Ho vam comentar en acabar el partit. Som un equip que quan tenim pressió… de classificació, d’eliminar un equip, d’anar a una Final Four hem estat capaços de superar-ho i en canvi quan estem tranquils i només hem de gaudir ens hi hem entrebancat. Crec que els 3 partits, fins i tot el de Vilafranca, els hauríem pogut guanyar.

P- A banda dels resultats, que tots hem de considerar que han estat espectaculars, com valores el creixement de l’equip en l’horitzó del que tu vols que arribi a ser?.

F.MONCLÚS- És que, de fet, aquests tres últims partits crec que no ens han de determinar res. Simplement ens fa veure que si no som un equip en tots els aspectes som capaços de perdre amb qualsevol. Però molt satisfet. De la temporada. De l’equip. Dels jugadors. De la seva projecció. Del boom de l’equip i … de la classificació, evidentment. Excepcional, molt bona. I ara hem d’intentar, amb les novetats que hi pugui haver, aconseguir seguir amb la línia d’aquest any.

P- I ara si, pregunta, obligada, després de les baixes ja anunciades ara vindrà una feina de despatxos.

F-MONCLÚS- Si. Una mica si, no. Cal compensar l’equip. Trobar un jugador que et marqui 30 gols serà complicat però penso que tenim arrels a l’equip de gent que en marca… tenim el Sergi, el Joanet que ha d’entrar més en això, tenim un Ton que pot ser també un referent ofensiu, un Jassel en la seva segona temporada… d’un jugador que millorarà l’efectivitat en el seu potent xut exterior … i que fins i tot dins el podem acabar de reciclar… penso que gent amb gol en tenim i buscarem alguna cosa.

P- Per tant un estiu de seguir buscant com treure-li encara més partit al que tens i al que pugui venir.

F.MONCLÚS- Si. Portàvem dues temporades consecutives amb molta feina, sobre tot la primera, i la segona… amb la marxa del marçal que no es va aclarir fins a l’últim moment… i el David… i el Marc. Volíem un estiu tranquil sense cap canvi i això ens ha fet reaccionar a buscar una alternativa. Intentarem buscar alguna persona, persones, que encaixin en aquest vestidor i que tinguin ganes de venir i que sumin en aquest projecte.

REUS, RIVAL DE L’IHC A LA FINAL A 8 DE LA COPA ACHP

L’Igualada Sub-23 jugarà contra el Reus diumnege a 1/4 de 2 en la final de la lliga ACHP que es disputarà a Sant Hipòlit de Voltregà. la resta d’aparellaments són aquests: FC Barcelona -Tordera, Sant Cugat-Voltregà i Vic-Noia. Els de Ramon Peralta han acabat en una extraordinària tercera posició amb 52 punts (121 gols a favor i 86 en contra) només superats pel FC Barcelona (59 punts) i el Vic (55).

Mentrestant aquest dimarts s’han concretats dos fitxatges de jugadors amb passat arlequinat. Ferran Formatjé fins ara al Blanes jugarà a l’Alcoi que acaba de pujar a l’Ok Lliga. I Roger Rocasalbas deixa el Vic pel Vilafranca (on coincidirà amb un altre jugador molt recordat a les Comes, Marc Navarro).

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a F.MONCLÚS: INTENTAREM BUSCAR ALGUNA PERSONA… PERSONES, QUE ENCAIXIN AL VESTIDOR

  1. Marti diu:

    Primer de tot, felicitats per l’excel.lent temporada feta per l’equip, amb una més que meritòria 7a posició – no oblidem que al començament de temporada, l’objectiu era la permanència – . Però – sempre hi ha d’haver un però – llàstima dels resultats dels últims partits, que ens podien haver situat en una 5a posició a la lliga superant al Vendrell. M’ha semblat detectar una certa relaxació un cop assolida la classificació per la CERS i això m’ha decebut una mica.
    Reconec i aplaudeixo l’esforç de l’equip durant tota la temporada, però com a bon aficionat, sempre en volem més i no en tenim mai prou. Bones vacances i a treballar per consolidar l’equip i millorar-lo en lo possible !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *