MARC MUNTANÉ, AITOR CENTELLES I JOAN MUNTANÉ. UNA DUPLA I UN CRACK PER DIRIGIR LA BASE DE L’IHC

El MONBUS Igualada HC ha presentat aquest dimarts als delegats dels equips de la base el nou equip de coordinadors format per Marc Muntané (que torna de la seva experiència a l’hoquei francés), Aitor Centelles i Joan Muntané. El president del club, Manel Buron, ha explicat que es tracta d’un equip de treball amb moltes ganes i il.lusió preparat per afrontar el repte de portar un planter format per més de 100 nens i nenes. I que enllaçi amb la bona feina feta pel fins ara coordinador Ramon Peralta. Marc Muntané i Aitor Centelles es van posar ràpidament d’acord per complementar-se i van demanar també l’ajut del Joanet. Així va quedar format el nou equip de la base de l’IHC. Una dupla i un crack, el nou trident del planter de l’IHC. La mevaweb ha parlat amb els 3, l’equip de les Comes. 

P- Amb quines prioritats arribeu a la base?.  Mantindreu una continuïtat amb la feina que ha estat fent el Ramon Peralta?

MARC MUNTANÉ- Arribem amb molta il•lusio i amb ganes de fer les coses bé. Som joves però treballarem molt dur perquè la base torni a ser la número 1 com fa uns quants anys erem. Sobretot li agraeixo al Ramon la feina feta.

AITOR CENTELLES- El principal és aterrar i veure la situació del club. Aquest dimarts hem pogut parlar amb els delegats dels equips per saber la situació de cada un. Demà, intentarem parlar amb els entrenadors. Intentarem seguir amb la feina del Ramon. Està clar. Ha fet una bona feina. Sap molt bé com funciona tot i ha fet millorar molts jugadors en només un any. Això si, cal donar-li algun matís segons les nostres preferències

JOAN MUNTANÉ- Bé, el més important ara és concentrar el màxim d’informació possible i contrastar-la amb la que ja tenim. A partir d’aquí ajustar les peces necessàries. De fet, avui hem fet una reunió amb els delegats, per tal de tenir-ne feedback i que la comunicació sigui fluïda, i demà amb els entrenadors, amb el mateix objectiu. Desitjar-li molta sort al Ramon, i agrair-li la seva feina. Pel que fa a la línia a seguir, la intenció és seguir amb la feina d’aquests últims anys, però evidentment amb les petites variacions que creiem oportunes.

P- Com us organitzareu pel treball en equip?

MARC MUNTANÉ-  L’Aitor s’encarregara de la part d’organització gestio i planificació i un servidor s’encarregarà de la part més tècnica i de pista. El Joan serà la nostre mà dreta i ens ajudarà sobretot en les tecnificacions.

AITOR CENTELLES- Si.  Diguem que la coordinació la dividim en dues parts. Una més esportiva, que la gestionarà el Marc i una altra de gestió que, en efecte, la portaré jo. El Joan serà la nostra mà dreta i ens ajudarà en les tecnificacions i en les categories inferiors. En el meu cas, continuaré fent una tasca que ja feia, amb una mica més de responsabilitat.

JOAN MUNTANÉ- Mentre que el Marc s’ocuparà de la part més esportiva i tècnica, l’Aitor s’encarregarà de la part de gestió i planificació. La meva feina es centrarà, sobretot, en les tecnificacions i categories inferors, així com donar un cop de mà en altres tasques.

P- Quines són les primeres passes que s’han de fer?

MARC MUNTANÉ-  En primer lloc s’han de fer els horaris de la pròxima temporada, com estaran confeccionats els equips i qui serà l’entrenador.

AITOR CENTELLES- Si. Hi ha molta feina. S’han de tancar horaris, muntar equips, lligar entrenadors i fer que tothom estigui content, que no és fàcil. No ens podem oblidar de les incripcions dels equips, del Torneig d’Hoquei Base… Una bona planificació ara, ens estalviarà problemes després.

JOAN MUNTANÉ- Primeres i molt importants, sobretot: planificació dels horaris, equips i entrenadors.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a MARC MUNTANÉ, AITOR CENTELLES I JOAN MUNTANÉ. UNA DUPLA I UN CRACK PER DIRIGIR LA BASE DE L’IHC

  1. Pepin diu:

    fELICITATS ALS TRES! SOM-HI NOIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *