CATALUNYA GUANYA EL TRICENTENARI. AMB L’ARLEQUINADA SOTA LES 4 BARRES

X CATkseLa selecció nacional de Catalunya d’hoquei s’ha proclamat campiona de la Copa del Tricentenari després de superar França a la tanda de faltes directes (el temps reglamentari havia acabat amb empat a 3). Amb la Selecció diversos jugadors amb ADN arlequinat com Oriol Vives, Marc Navarro que n’ ha estat el capità o el transalpí Enric  Torner. Abans de començar el partit s’ha fet un homenatge a Joan Feixas, que aquesta temporada ha penjat els patins.

La victòria dels de Jordi Camps no ha estat fàcil davant una selecció francesa rejovenida i amb jugadors amb molta projecció com Di Benedetto o el franco-argentí Garcia. Tot i que els catalans han arrencat amb dues boles al pal (una d’elles del Màgic Navarro) ha estat els francesos els qui s’han avançat amb un gol de Cirilo Garcia. Poc abans del descans Andreu Tomàs ha pogut restablir l’empat.

A la segona meitat la selecció gala ha sortit més endollada i s’ha tornat a avançar amb un gol de Di Benedetto (que ja havia fet un avís amb una bola al ferro). Catalunya ha empatat amb un tir ras d’Enric Torner i ha estat a punt de donar-li la volta amb una FD d’Oriol Vives. Ho ha aconseguit més tard, a falta de 5 minuts pel final, amb una brillant acció individual de Selva. Però la Selecció no ha tancat bé en defensa i a falta de només 13 segons un míssil de Garcia ha tornat a equilibrar el marcador. El partit s’ha decidit a les FD i la victòria ha estat catalana.

CATALUNYA 3 (1/2): Carles Grau, Marc Navarro, Sergio Miras, Andreu Tomàs (1), Jepi Selva (1) -cinc inicial- Albert Casanovas, Oriol Vives, Eloi Mitjans, Enric Torner (1).

França 3 (1/2) Alan Audelin, Anthoine Le Roux, Mathieu Le Roux, Corentin Le Polodec, Florent David -cinc inicial- Cirilo García (2), Corentin Le Polodec, Corentin Turwer i Carlo di Benedetto (1).

Àrbitres: Joan Molina i Joan Josep Prades.

GOLS: 0-1 Cirilo García (min 15). 1-1 Andreu Tomàs (min 23). SEGONA PART 1-2 Di Benedetto (min 5). 2-2 Enric Torner (min 9). 3-2 Jepi Selva (min 19). 3-3 Cirilo García (min 24).

FD:  1-0 Enric Torner. 2-0 Oriol Vives. 2-1 Carlo Di Benedetto.

INCIDÈNCIES: 

El Noia ha acabat tercer superant la selecció de Suïssa per 7 a 1. A la primera jornada Catalunya es va classificar per la final derrotant el Noia per 2 a 5 (amb gols de l’Oriol Vives i Marc Navarro). Precisament el capità de la selecció Màgic Navarro ha rebut el trofeu de mans del secretari general de l’Esport Ivan Tibau i del comissari del Tricentenari Miquel Calçada.

La final l’han arbitrada : Joan Molina i Joan Josep Prades. Molt correctes. La Federació Catalana de Patinatge ha volgut retre també un reconeixement a Joan Feixas, un habitual a les convocatòries de Jordi Camps, obsequiant-lo amb una samarreta de la selecció catalana que portava el seu número.

A la grada ha destacat la presència del president del MONBUS IHC Manel Buron.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *