EL MONBUS IHC PRESENTA LES NOVES EQUIPACIONS

X Samartreta novaEl MONBUS IHC ha mostrat aquest dimarts la seva nova cara per la pròxima temporada. Ja s’han pogut veure les noves equipacions pel primer equip. L’Igualada vestirà la marca igualadina @tugateams. La samarreta titular té força novetats en relació a la d’aquesta temporada. Els quatre quadres són d’un blau fort mentre el vermell tradicional apareix en forma de creu a la part central. En l’acte de presentació hi han participat alguns dels jugadors del primer equip, com Ton Baliu, Elagi Deitg i Joan Muntané.

image

BONES NOTES PEL PATINATGE ARTÍSTIC

ARtistic

Diumenge es van fer a Castelldefels les proves de nivell per  patinadores d’Iniciació de Patinatge Artístic. Per part de la secció d’Artístic de l’Igualada HC, entrenada per Diana Baraldés,  van participar :

En categoria Iniciació B : Marina Folqué, Paula Pérez i Aina Canals, aprovant totes tres, per la qual cosa assoleixen el nivell Iniciació A.

En la categoria Iniciació C van participar Anna Checa, Aina Andreu i Meritxell Somacarrera que també van aprovar, assolint categoria Iniciació B. També va participar Núria Solanelles que no va tenir sort i continuarà a categoria C fins la pròxima convocatòria.

artístic 2

Les proves de nivell consisteixen en una coreografia en la qual les patinadores han de realitzar correctament una sèrie de tres figures obligatòries, més difícils segons el nivell. A mida que perfeccionen l’estil i la realització de les figures, van pujant de nivell, dividits en E, D, C, B, A i Certificat. A partir d’aquest últim,  entren a competir en categories per edats i participen en campionats nacionals.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *