J.MUNTANÉ. EL QUART MOSQUETER

Després d’uns dies en que l’Europeu de Ton Baliu i l’arribada de Dani Lòpez han monopolitzat el protagonisme de l’actualitat, tanquem avui la sèrie de renovacions anunciades pel MONBUS IHC. Ens queda la darrera. La del quart mosqueter. Joan Muntané.

P- Un any més a casa. Content?.

J.MUNTANÉ- Si, està clar que seguir un any més a casa, amb la meva gent i amb aquests companys és el que volia. Ara toca el segon any per seguir creixent com a equip i individualment.

P- Com veus l’any que heu fet?

J.MUNTANÉCrec que entre altres coses recordarem aquest any per la il.lusió i alhora decepció que va suposar la Cers. En lliga penso que hem complert l’objectiu amb escreix, ja no només per seguir a Europa un any més, també perque vam fer els punts per entrar a la Copa però per gol average ens vam quedar fora. I també per victòries com la del Palau o a casa amb el Reus. En definitiva, crec que s’ha traduit a la pista el bon grup que s’ha format al vestidor.

P- I la pròxima temporada?

J.MUNTANÉL’any que ve s’ha de plantejar molt semblant a aquest. Pensar en el primer objectiu i essencial, que és la permanencia, i gaudir del premi de la Cers.

P- Vas firmar la continuïtat al mateix temps que Jassel. Tenim “doble J” assegurada. Que et sembla que continui l'”Home de gel”?.

J.MUNTANÉ- Celebro la continuitat del Jassel per tot el que ens aporta dins la pista, que és moltíssim. Però sobretot per la vessant humana, que ho supera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *