CALAFELL 3 – MONBUS IHC 2. CÀSTIG EXCESSIU

XXXXFOTOFoto Arnau Borràs

El partidàs del MONBUS IHC a Calafell s’ha quedat sense premi. De fet ha estat tot el contrari. Els arlequinats han patit un càstig excessiu especialment en la jugada clau del partit. L’IHC s’havia avançat amb un 0 a 2 que el Calafell havia neutralitzat just segons abans d’arribar al descans. A la segona meitat es mantenia l’empat fins que s’ha produït el moment decisiu. Els col·legiats li assenyalen una FD inexistent a Ton Baliu. El capità arlequinat se’n va de la jugada amb les mans al cap i rep una targeta blava. I en veu una segona quan ja està assegut a la banqueta d’amonestats. L’IHC es queda amb només dos jugadors en pista. L’Elagi atura la FD però l’equip no pot evitar que en la continuació de la jugada el Calafell marqui aprofitant el 4X2.

El mateix capità arlequinat ha penjat al seu perfil de twitter la seva explicació dels fets. És un exercici d’autocrítica extraordinari ple, però, d’indignació: “Partit perdut únicament i exclusiva per culpa meva. I per l’afany de protagonisme d’algú que només ha de dedicar-se a “pitar” el que veu i no a beneficiar ningú. Dir “òstia puta” quan et “piten” un penal després de ni tant sols tocar el jugador, faltant 6 minuts…, després d’entrenar 6 setmanes per afrontar aquest partit.. i rebre dues blaves seguides. Culpa meva per no saber tancar la boca, per no callar i acceptar una decisió tant equivocada, però a vegades és impotència total”.

PRIMERA PART MAGNÍFICA

El MONBUS IHC ha jugat els primers 25 minuts a un nivell altíssim, amb un hoquei realment bò i modern. Els arlequinats podrien haver-se’n anat als vestidors perfectament amb un 0 a 4 a favor. Hi han estat a prop amb el 0 a 2. El primer gol oficial de la temporada l’ha marcat Sergi Pla. I ha estat un d’aquells gols que mereixen obrir una competició. El Sergi ha entrat dins de l’àrea, ha afrontat Arellano, ha esperat amb sang freda i control que el bon porter del Calafell baixés el cos a terra i l’ha superat amb un dels seus tradicional ganxos. Un gran gol. Baliu ha fet el 0 a 2 culminant al segon pal una bona contra amb Dani Lòpez.

L’Elagi s’ha apuntat a la festa aturant un penal i el segon remat que l’ha seguit. No ha pogut repetir-ho a falta de 3 minuts quan Romeu ha aconseguit l’ 1 a 2. El Calafell és un equip potent i ben treballat i ho ha demostrat aprofitant una bola punxada des de l’exterior que Galbas ha desviat dins de la porteria. Només faltaven 8 segons per arribar al descans. Ha estat un gol que ha acabat sent trascendent.

COLOR DOBLE-BLAU FOSC

El color arlequinat blaugrana de la primera meitat s’ha quedat finalment en doble-blau fosc. Cert que els de Francesc Monclús han tingut oportunitats suficients com per tornar a trencar el marcador (una FD de Molas, un penal repetit dos cops de Jassel, i ujn remat al ferro del Ton que encara ressona ara) i no ho han sabut fer. Però el partit s’ha trencat per un error arbitral. No tant en la FD que és un acció de joc sinó en la sanció excessiva al Ton Baliu que ja hem explicat. Amb només dos jugadors a pista el Calafell ha tingut un clar avantatge per fer el 3 a 2 que al final ha acabat sent definitiu. Encaixat el gol l’IHC ha recuperat un jugador i amb 3 contra 4 ha sabut aguantar el power play però ja no ha tingut opcions de tornar a empatar el partit. Ara, amb poc premi per tant joc, espera el Vilafranca, líder de la classificació amb el seu 6 a 1 a l’Alcoi.

CALAFELL 3 (2/1) Arellano, Romeu (1), Gavarra, M. Vergès (1), G.Vergès, equip inicial. Galbas (1), Uri i Pàmies.

MONBUS IHC 2 (2/0) Elagi, Met Molas, Ton Baliu (1), Sergi Pla (1), Dani, equip inicial. Jassel, Muntané. Querol, Teti Vives, A. Ferrer.

GOLS: 0-1 Pla (m 4.10), 0-2 Ton (m 8), 1-2 Romeu penal (m 22), 2-2 Galbas (m 24.52). SEGONA PART. 3-2 M.Vergès (m.17 )

INCIDÈNCIES: Àrbitres Isaac Sanz i Jonathan Sanchez).

CALAFELL 2 – SUB-23 8. EL MATEIX BON JOC PERÒ MILLOR RESULTAT

L’equip sub-23 ha precedit el bon partit dels sèniors però ho ha millorat amb un bon resultat que li ha donat els 3 primers punts de la temporada. Els gols els han fet l’Edgar (3), Teti, Basols, Méndez i A.Querol (2). Tenint en compte que és un equip totalment nou la veritat és que ha obtingut un resultat molt destacable. Els nois li han dedicat el triomf al Roger Bars, a qui li han enviat un missatge d’ànims per la seva lesió a l’abductor. “Molts ànims i t’esperem” és el crit que ressona al vestidor del sub-23.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *