UN ALTRE BATEIG DOLÇ. TETI VIVES: VAIG SENTIR UNA FELICITAT MOLT GRAN

Dissabte el MONBUS IHC va jugar un partit rodó. Pel joc, pel resultat, pel fet de fer-ho a casa. I també perque va permetre debutar un altre noi del planter. Cèsar Vives Boersma, més conegut com a Teti. Un altre producte Made in Les Comes que ja ha hagut de portar les tradicionals pastes del debut. Ha estat en l’entrenament d’aquest dilluns en el qual no hi ha participat Met Molas que ha fet treball físic per un cop a la mà. En principi dimecres ja hauria d’estar recuperat per poder exercitar-se amb els seus companys. En canvi l’Edgar Peralta si que ha pogut tornar a entrenar-se amb normalitat. I al final de la sessió preparatòria ha arribat el bateig dolç del Teti.

P- Has pogut debutar a l’Ok LLiga. Que has sentit?

TETI VIVES-Si, vaig sentir una felicitat molt gran en veurem jugant durant els meus primers minuts a la Ok lliga. Al principi estaba nerviòs però mica en mica vaig anar agafant confiança.

P- Que et va dir el Cesc?

TETI VIVES- El Cesc m’ha animat perqué jugués sense pressio i això em va ajudar molt ja que em vaig sentir molt millor a pista.

P- Vas tenir un dia intens. 3 partits, 3 victòries.

TETI VIVES- Si, durant el dia he jugat tres partits però el millor de tot són els tres punts que hem aconseguit en cada un d’ells.

P- I t’ha tocat portar pastes.

TETI VIVES- Doncs si, nomes entrar al vestuari el primer que em van dir després de felicitar-me era que havia de portar pastes pel meu debut.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *