MONBUS IHC – TRISSINO. CITA AMB LA HISTÒRIA

imageEl MONBUS IHC afronta aquest dissabte partit europeu amb regust històric. Visita les Comes el primer rival que van tenir els igualadins en competició continental. Va ser un 4 de març del 1989. Era la Cers. Era el Trissino. I ja hi era, com ara, Dario Rigo. El veteraníssim jugador italià de 45 anys ja va jugar en aquell IHC 4-Trissino 2 i ara tornarà a fer-ho a la mateixa competició 26 anys després. 

Dario Rigo és el jugador franquícia d’un equip que ara mateix ocupa la sisena plaça a la Lega italiana amb 25 punts, 44 gols a favor i 31 en contra (el seu porter Edi Nicoletti, ex del Tenerife és el menys golejat de la lliga transalpina per davant de Gnata del Breganze que ha encaixat 36 gols i Barozzi del Viareggio amb 39. A banda d’aquest dos jugadors destaquen el català (tot i que ja nacionalitzat italià) Marc Pallarés màxim golejador de l’equip amb 14 gols (lluny dels 42 de Pedro Gil), Bertinatto (9), Diego Nicoletti (8) o Edy Randon (4). A l’equip també hi figura l’argentí Gimenez que encara no s’ha estrenat. Els azurros, que entrena Mirco de Gerone amb el suport de Giovanni Giuriato (que també va jugar aquella històrica eliminatòria del 1989) arribaran a les Comes després de guanyar per 5 a 2 al Prato.

Per la seva banda els arlequinats van fer dijous una bona sessió de vídeo analitzant el joc dels italians i després entrenament en pista per concretar asoectes a tenir en compte per aquest dissabte. El MONBUS IHC-Trissino es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge dels portuguesos Vieira i Leâo. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *