L’IHC DEL FUTUR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

imageL’equip juvenil de l’Igualada HC comença aquest divendres la seva participació en el campionat de Catalunya que es disputa a Mollet. El debut dels arlequinats serà a 2/4 de 8 contra el Voltregà A. Dissabte tindran doble partit. Al matí, (a 2/4 de 12) s’enfrontaran al Sant Cugat. I a la tarda (a 2/4 de 7) contra el potent FCB. Diumenge al matí es disputen les semifinals i la final es jugaria el mateix diumenge a 1/4 de 7 de la tarda.

L’equip de l’IHC que ha aconseguit el passaport per aquest campionat el formen aquests jugadors, juvenils de primer any: Carles Ferrer i Basili Solà (porters), Roger Bars (capità) Bern Gabriel, Miki ramos, Oriol Prat, Jordi Mèndez, Carlos Sebastian, Pau Dalmases i Marc Castells. L’equip l’entrena Francesc Fernandez, porter del Dream Team, El vestidor d’ha conjurat per intentar disputar al màxin aquesta competició. I ho han fet amb un sopar d’equip amb presència dels coordinadors… (com s’aprecia a la fotografia) 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *