VALLTER IHC 4 – TORDERA 5. ADEU AL DOBLET

El Vallter IHC Sub-23 no ha pogut classificar-se per la seva segona final de la Copa ACHP. Els arlequinats s’hi han quedat a les portes després de caure per la mínima, 4-5, davant dels anfitrions del Tordera. Els de David Espinalt han sortit al Parroquial molt endollats i s’han posat per davant en el marcador. Ha estat l’única vegada que ho han aconseguit. A partir d’aquí els maresmencs han manat sempre en el resultat. L’IHC ha aconseguit equilibrar l’1-2 que havia obtingut el Tordera i ha signat taules al descans.
A la segona els quadribarrats han arribat a anar-se’n dos cops de dos gols (2-4, l’IHC ha reduit diferències amb una FD, i 3-5). Els arlequinats no han tirat la tovallola i han fet el 4-5 a l’últim minut. I a fakta de 20 segons no han pogut transformar un penal que els hauria permès d’allargar el somni.
D’aquesta manera l’equip sub-23 de l’IHC tanca una molt bona temporada en la que ha estat campió de lliga i semifinalista de copa.
Finalment el campió de la Copa ACHP ha estat el Noia que ha derrotat a la final al Tordera, el botxí dels igualadins.

ELS MÉS PETITS,SETENS DE BARCELONA

image

L’equip pre-benjamí iniciació de l’IHC ha acabat seté del Campionat de Catalunya de la categoria. Un altre gran èxit del planter arlequinat.

Mentrestant al selecció nacional de Catalunya, amb l’arlequinat Met Molas a les seves files, s’ha imposat aquest diumenge al CH Ripoll.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *