DILLUNS. DIA D DEL NOU CAMPUS TON BALIU DE L’IHC

imageUn cap de setmana i ja està. Una mica més de 48 hores i ja arrenca. Aquest dilluns les Comes afegiran una fita més a la seva llarga història d’esdeveniments. Dilluns és el dia D del nou Campus Ton Baliu de l’Igualada HC. El primer dels que s’espera que seran molts. Són les hores prèvies a l’estrena i es viuen els nervis habituals en aquestes situacions. Tot està preparat i a punt. Al 100 per cent. Però es vol que estigui al 120. Pel capbaix. Aquests últims dies l’organització ha anat fent reunions de monitors (com la que es veu a la fotografia) intambé ha anat informant a les famílies,  a través de les xarxes, de tots els detalls necessris per un bon funcionament de la setmana.

El Campus neix de llargues converses de 3 jugadors marcats pel mític Campus Elements (el pioner de tots els campus, nascut a l’estela dels èxits del Dream Team de l’IHC i que va obrir un camí que ara s’ha multiplicat arreu i amb èxit). Marc Muntané, Joan Raja i Ton Baliu. Ells hi havien anat de nens. Havien crescut en el mestratge dels Folguera, Cabestany, Carda, Barga … després ells mateixos van ser aprenents de mestres i es van convertir en monitors de nens que s’assemblaven molt  a ells mateixos anys enrere…  I ara volen mantenir la cadena.  Assumir l’herència d’aquell Campus de llegenda per seguir formant els Tons, Marcs i Joans del futur.

Dilluns dia D del vell nou Campus de l’Igualada HC, el Campus Ton Baliu. Com diu el capità arlequinat “Els nens són el futur de l’esport, i ensenyar el que tenim a dins sempre és un orgull”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *