FERRAN LÒPEZ : “AL BLAUGRANA VAM FER UN PAS ENDAVANT.


Els jugadors del MONBUS IHC no s’aturen. Segueixen  fen la seva marató particular.  2 partits en 48 hores i entremig un entrenament. Aquest dimecres han fer sessió de vídeo, treball de força amb el PF, Pep Vàzquez, i una miqueta de partit, 4 contra 4, per “tocar” una miqueta. Tot prepparat  pel partit d’aquest dijous a les Comes contra l’Alcoi de Ferran Formatjé, pel qual el tècnic Ferran Lòpez convoca als mateixos homes que al Palau Blaugrana.

P- Que et va semblar el partit contra el Barça.

FERRAN LÒPEZ- Al Palau vam fer un pas endavant com a equip. Era un test realment difícil, jugàvem contra les millors individualitats del mon i ens arribava molt d’hora aquest partit. Tot i així vam demanar a l’equip que fos molt consistent defensivament i que el Barça s’estabellés contra la nostra defensa i poder treure bones contres. El guió va anar per aquí i penso que ho vam aconseguir molt bé. No vam tenir en cap moment la sensació de  desbordament i d’incomoditat defensiva perque tampoc ens van generar ocasions clares de manera continada… el Barça te’n genera sempre però les vam defensar molt bé, amb moltes ajudes, i vam fer un pas endavant defensivament que és el que preteníem. També volia que l’equip fos valent, que no tingués cap tipis de complexe i crec que en això també vam fer un pas endavamt. Vam tenir les nostres ocasions, vam estar dins del partit fins el final… I això que no vam estar encertats a pilota aturada que si no potser podríem estar parlant d’un altre resultat. Vam treure bona nota en sensacions. El Barça ens va exigir molt a nivell defensiu però vam estar còmodes i els vam anul.lar molt bé.

P- I ara a seguir treballant.

Si, Aquest dijous tenim un partit que ens ha d’ajudar a fer un pas endavant en la solidesa i saber quines mancances físiques tenim i suplir-les amb conceptes  tàcnics que es comencen  a controlar. I amb al força. Hem esfar pendents del TF segur que no,  endavant que ens anirà molt bè i que vam saber portar a la pràctica una fortalesa montal

P- Ahir parlàvem de derrota dolça .

CLUB IHC- Si, si…  però no ens conformem amb el resultat. És una derrota i si, hem d’estar contents del treball però vam perdre. I ho hem d’analitzar però d’entrada vull que siguin ambiciosos, que no es refugiin en el “hem fet bon paper” perque fent només bons papers no s’aconsegueix res.

Aquesta entrada ha esta publicada en Classificació i Calendari OK Lliga 04-05. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *