L’HOQUEI CONTRA EL CÀNCER. IHC- CATALUNYA

El davanter igualadí, Joan Muntané, serà baixa pel partit d’aquest divendres contra la selecció de Catalunya. Com explica el mateix Muntané “va ser un cop fort a la costella al partit contra el Lloret. De seguida ja vaig notar que passava alguna cosa però tota la setmana passada vaig seguir entrenant. Ara ha estat necessari parar, però la setmana que vé estaré un altre cop a tope”. I és que al Joanet li sap molt greu perdre’s un partit solidari com el que els enfrontarà a la selecció: ” Si. Ho hem estat valorant amb el Ferran i el Martí, encara noto una petita molestia i aquests 3 dies m’aniran genial per acabar de recuperar. Sap greu perque és una iniciativa molt bonica”. 

Muntané pràcticament no ha entrenat amb els seus companys en l’últim entrenament abans del partit. Ha estat la sessió més curta de la setmana previ a l’enfrontament contra la nacional. Ha estat un entrenament en el qual els arlequinats han continuat treballant aspectes generals de joc en atac anb la fòrmula del 4×4. Roger Bars entra a la convocatòria enlloc del lesionat Muntané i hi coincidirà amb Tety Vives. 

Mentrestant el seleccionador català, Jordi Camps, ha donat la llista de convocats per aquest partit solidari. Hi seran l’igualadí Albert Povedano i l’ex-IHC Jassel Oller. Completen la llista Arellano i Gabarra (Calafell), Rubio (Reus), Del Amor i Xaus (Noia), Vàzquez (Vilafranca), Rodero (LLeida) i A. Rodriguez (Voltregà)

L’IHC-Catalunya benèfic tindrà una entrada-donatiu de 3 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer de mama. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *