2 CATALANA. SITGES 2 – IHC B 6. PÒQUER DE JORDI MÈNDEZ

L’Igualada HC arribava a Pins Bens amb l’intenció de sumar els tres punts per poder escalar posicions a la taula. Però la missió no ha estat senzilla. El partit ha començat molt igualat amb un Sitges que plantava cara, però un temps mort demanat per l’entrenador arlequinat, David Espinalt, ha fet canviar l’escenari tant en atac com en defensa. Jordi Mendez ha estar l’encarregat d’obrir el  marcador començant així una tarda extraordinària. Abans d’arribar al descans dos gols de Mendez i Tety Vives han deixat el marcador en un 0-3 esperançador.

La segona part ha començat amb un Igualada pressionant cosa que ha provocat que el Sitges s’anés carregant de faltes. Precisament producte d’una FD Jordi Mendez (amb un llençament magistral) ha culminat el seu poker de gols. Qui també s’ha volgut sumar a la festa ha estat el porter Manel del Valle que ha posat dreta d’admiració la banqueta en una acció seva d’extrema rapidesa avançant-se a un davanter local quan anava a aixecar la bola per picar-la. A falta de dos segons el Sitges ha fet el seu segon maquillant una mica el marcador.

Al final 3 punts mes que acosten l’equip al seu objectiu final.

SITGES 2 (1/1) Jordi Guardià, David Prieto, Joan Manuel Duran, Joan Rué, Xavi Guerrero, Adrià Muñoz, Albert Del Rio, Gerard Morera i Pau Vidal.

IGUALADA HC 6 (3/3) Manel del Valle, Tety Vives, Roger Bars, Jordi Mendez, Eudald Castells, equip i inicial. Roger Torra, Alejandro Jaime i Basili Solà. Entrenador: David Espinalt.

Incidències: 18 faltes per l’IHC i 17 pel Sitges.

 


 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *