MISSATGE DE NADAL DEL CAPITÀ DE L’IGUALADA HC CALAF GRUP, TON BALIU

ihc

En nom de tots els integrants del primer equip, els jugadors, tècnics, preparadors, delegats, metges, directius…  volem desitjar un Bon Nadal i unes festes fantàstiques a tots els arlequinats, als pares i mares, a tots els jugadors de la base i …a tothom.

Per que us hem d’agrair a tots el suport que doneu a aquest gran club. Moltes, moltes gràcies a tots els qui feu tants esforços per seguir tirant aquest club endavant … i moltes també  als que ens animeu i patiu tant o més que nosaltres cada partit. Per nosaltres sou molt importants.

L’últim partit vaig patir com ho feu vosaltres cada partit. I la veritat és que des de fora no es viu massa bé. Reconec que sou uns valents. Abans de començar el partit contra el Liceo ja veia que ho passaria malament. Saber que no pots ajudar dins de la pista es fa dur, però quan veus el partidàs que van fer tots els companys, i com van jugar i animar, te n’adones que aquest equip té corda i recorregut… I que hem de seguir així tot el 2016. I ho farem!… I espero poder-ho fer ja des de dins de la pista. Amb els companys. I amb vosaltres empenyent des de fora!.

Bones festes a tothom, i visca l’Igualada Hoquei Club !!!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *