TERCERA BOLA A LA CARA. ARA EL NIL

L’Igualada CALAF GRUP està instal.lat en una mala ratxa amb la bola. Després de les lesions de Dani López i Met Molas aquest dijous hi ha hagut una tercera “víctima”. Nil Garreta ha rebut un cop de bola a la cella que l’ha obligat a anar a urgències. Per acabar de rematar la seqüència de mala sort el llançament de Roger Bars l’ha refusat amb el casc l’Àlex Ferrer i s’ha anat a estavellar contra el pobre Nil. El resultat final han estat punts a la cella i la confirmació que els arlequinats estan de pega : “Ja ho pots ben dir. Ha estat un cop de pilota després que l’aturés l’Àlex… I després corrent cap a urgències a cosir la cella!”. Tant el Nil com el Met han entrat a la convocatòria i jugaran malgrat els contratemps. “Suposo que podré jugar. A veure com evoluciona i què en diu el Martí”. Qui també estarà a la llista serà Tety Vives que tornarà a substituir al lesionat Dani López. 

A banda del “cas de les pilotes facials“, l’equip s’ha entrenat ja amb presència de Ferran López. Primer, els jugadors han fet vídeo dirigida per Carles Piernas i després, ja amb el Ferran a pista, han preparat les accions de cara al difícil partit de dissabte contra el Vendrell (2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de José Juan Melero i Jorge Martínez). Bàsicament situacions de defensa, contratacs i 4X4. Després de l’entrenament la plantilla ha fet un sopar d’equip per poder expressar-li tot el seu suport i estima a l’entrenador després dels moments complicats que ha viscut. 

JUVENILS I ALEVINS JA TENEN RIVALS

Els equips juvenil i infantil de l’Igualada HC ja saben els seus rivals (i també el calendari) pel campionat de Catalunya de les seves categories. 

juvenila

El campionat juvenil es disputarà a Mollerussa els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig. L’IHC ha quedat enquadrat en el grup B junt amb el Manlleu A, Vendrell i Reus. A l’altre grup hi jugaran FC Barcelona, Arenys de Munt B, Manlleu B i Caldes A. Els igualadins jugaran el seu primer partit divendres 29 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda contra el Manlleu A. 

alevía

Per la seva banda el campionat aleví es disputarà els mateixos  29, 30 d’abril i 1 de maig a Cambrils. Els alevins A han entrat al grup B amb el Cerdanyola A, el Vilassar A i el Congrès A. A l’altre grup competiran Caldes, Manlleu, Calafell (tots 3 A) i el Juneda B. Els arlequinats debutaran divendres 29 d’abril a la mateixa hora que els juvenils, a 2/4 de 7 de la tarda,  contra el Vilassar. 

Per acabar una notícia d’un ex-arlequinat. Jassel Oller ha confirmat aquest dijous al seu perfil de twitter que no seguirà al Caldes la pròxima temporada.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *