ENSOPEGADA A OLIVEIRA D’AZEMÉIS

Mal partit (especialment a la segona part) de la selecció estatal en el segon enfrontament de la fase de grups del campionat d’Europa d’Oliveira d’Azeméis. Els de Quim Paüls han caigut derrotats de manera clara davant de la selecció anfitriona, Portugal. Els lusitans d’han imposat per un claríssim 6 a 1 (2 a 1 a la mitja part). Ton Baliu, que ha estat en aquesta ocasió el segon canvi del seleccionador, ha estat un dels pocs que ha jugat al seu nivell. Ha estat 18 minuts i mig en pista i durant aquest temps la selecció ha estat sòlida al darrere i només ha encaixat un gol (el 3 a 1 a l’inici de la segona meitat i encara jugant amb inferioritat)

Ara la selecció només pot aspirar al segon lloc del grup cosa que la condemnarà segurament a enfrontar-se a un altre dels grans candidats al títol, Itàlia. Aquest dimecres els catalans de la selecció s’enfrontaran a Suïssa amb el segon lloc en joc.

Curiosament, coincidint amb aquest el partit contra Portugal, el Porto ha anunciat públicament el fitxatge de 2 jugadors del combinat estatal: el fins ara capità de l’IHC, Ton Baliu i el que ha estat el porter del Vic aquestes últimes temporades, Carles Grau. 

Z TON PORTU

LA SECCIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC DE L’IGUALADA HC, PARTICIPA AL FESTIVAL DE PIERA I AL CAMPIONAT DE BARCELONA.

Dissabte es va celebrar al 21è Festival de Patinatge Artístic organitzat pel CPA Piera.

L’Artístic de l’IHC hi va ser convidat presentant el seu ball de grup titulat “ Cabaret” que van interpretar la majoria de patinadores de la secció, de les més petites fins les més grans, amb la coreografia ideada per l’entrenadora Cristina Fernández.

Aquest ball serà representat en altres Festivals i en aquelles presentacions que el  propi club consideri, per tal d’oferir-ho a l’afició igualadina.

D’altra banda, aquest mateix cap de setmana es va disputar a Cardona el Campionat de Barcelona Aleví, amb la participació de la patinadora igualadina Aina Canals, que va acabar en  17a posició, una classificació molt meritòria tenint en compte que és el seu primer any en Categories per edats.  

Aquesta entrada ha esta publicada en Classificació i Calendari OK Lliga 04-05. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *