DIMECRES NOVA SEU DE LA FCP. DIJOUS SORTEIG DE L’OK LLIGA

Avui l’Igualada CALAF GRUP coneixerà els seus primers rivals a l’Ok Lliga. I és que ha arribat el dia del tradicional sorteig de la competició que organitza la RFEP i que es farà a partir de 2/4 de 7 de la tarda al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch a Barcelona. 

Z FECAPA

Mentrestant una altra Federació ha estat notícia aquestes últimes hores. La Federació Catalana ha inagurat la seva nova seu. Ho ha fet amb un acte presidit per la consellera de la Presidència, Neus Munté. Durant l’acte, el president de la FCP, Ramon Basiana, ha lliurat la insígnia d’or de la federcaió a l’igualadí Pere Torras, que va ser-ne president durant 20 anys.

Per acabar les notícies federatives, el seleccionador estatal femení, Alejandro Domínguez, ha donat la llista de seleccionades pel campionat del mon d’Iquique, Xile. Entre elles hi ha les igualadines Maria Diez, Peke (Gijon) i Teresa Bernadas (Alcorcon). També hi repeteix la filla de l’ex-jugador de l’IHC, Ton Tarrida, Berta Tarrida. La llista completa la formen:

Porteres

Teresa Bernadas – C.P. Alcorcón  i Laura Vicente – Generali H.C. Palau de Plegamans

Jugadores

Natasha Lee i ¡ Berta Tarrida – C.P. Voltregà,

Berta Busquets i Laura Puigdueta – Generali H.C. Palau de Plegamans

María Díez , Sara González  i  Marta Piquero – Hostelcur Gijón

Anna Casarramona – C.P. Manlleu

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *