L’EQUIP I EL CALENDARI-3. ELAGI (S’ha de rascar al Tourmalet) GARRETA (Genial començar i acabar a casa)

ELAGI DEITG

“Doncs crec que és molt important, tot i ser difícil, sumar 6 punts als dos primers partits…  després ja ve el Tourmalet on, com cada any, si vols estar per sobre de la part mitjana de la taula s’han de rascar punts! Unes bones sensacions i alguns punts ens deixarien ben posicionats a la taula per lluitar i escalar posicions a l’ultim tram de la lliga!”

NIL GARRETA

“El Tourmalet ens arriba aviat, és el que hi ha! Per altra banda, comencem a casa i també acabem a casa, per tant, en aquest aspecte genial! Els partits s’han de jugar tant se val si és abans o després. Hem de fer la nostra feina i endavant!”

 

La família de l’Igualada HC s’afegeix al condol per la desaparició de Jaume Mitjans i Piñol, històric mecànic del C.P. Vilafranca. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *