MISSATGE DE NADAL D’ELAGI DEITG, CAPITÀ DE L’IHC CALAF GRUP

zdeitg-deitgHola a tothom:

Primer de tot, en nom de tot l’equip i del cos tècnic, vull desitjar unes bones festes i una bona entrada d’any a tota la gent i aficionats de l’Igualada. Des de l’equip us puc transmetre que estem molt orgullosos de vosaltres, sou una afició collonuda sempre, però m’agradaria destacar el vostre comportament quan les coses no han estat en el millor moment, ja que sempre teniu temps per ajudar-nos tant sigui quan ens veiem com per les xarxes… tingueu clar que per vosaltres potser és un simple gest però per nosaltres és un motiu de suport molt gran.  

Fent una mica de balanç d’aquest 2016, crec que a finals de la temporada passada, després d’un començament dur vam poder consolidar-nos com equip  i amb una bona alegria com va ser la classificació per la copa del rei. La temporada va acabar bastant bé amb la classificació a la copa Cers, que la temporada passada no vam poder disputar.

Pel que fa aquesta temporada no hem tingut un bon inici…  crec personalment que l’adaptació dels nous amb els que ja hi érem ha estat més costosa del què esperàvem (a nivell de joc) i vam patir un ratxa negativa de la qual ens va costar moltíssim sortir. Però crec que podem treure coses molt positives d’aquest inici de lliga, com la capacitat de seguir treballant en moments difícils  i sobretot que mai ens hem desviat d’aquesta línia ascendent a l’hora de la consolidar aquest equip. Pel què fa la copa de la Cers estem més vius que mai, ja pensant amb el primer partit de gran dificultat en el qual ens haurem d’enfrontar amb els italians.  

Com vam poder veure contra el Manlleu aquests dimecres, aquesta lliga esta sent molt igualada i disputada i costa molt treure punts…  per tant us demano a tots que en aquest any 2017 que ens ve per endavant, no deixeu de creure en nosaltres, no ens deixeu de recolzar mai…  i que us animeu entre vosaltres i a la gent a venir a les Comes ja que cada cadira plena es un recolzament més cap a nosaltres i un orgull pel club i la ciutat.

Dit això us torno a desitjar bon nadal i que sigui un 2017 molt exitós per a tots i per l’IHC.

Moltes gràcies.

Elagi Deitg 

Capità de l’Igualada HC Calaf Grup 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *