F. LÓPEZ. “ESTEM A TEMPS DE TOT. VOLEM ELS 45 PUNTS”.

P- Ferran. Hem tancat ja la primera volta. Com hem d’afrontar la segona que s’obrirà després del parentesi de la Cers?

F.LÓPEZ- Estem a temps de tot. De qualsevol cosa. I les dolentes les volem lluny. Aquest equip te 45 punts per disputar i per guanyar. I els volem tots 45. I si perdem un partit, doncs anirem pels 42… i així seguirem. Anirem a per totes. I aquest és el camí. Creure en grans fites i fer-les créixer fins a complir-les. Aquest és el nostre mantra i el farem servir per donar sortida i resultats a tot el treball que estem fent. TEnim temps per tot. Volem guanyar-ho tot. Els 45 punts.

P- Començant per la Cers.

F.LÓPEZ- Si. Volem guanyar l’eliminatòria per afrontar després una de molt potent que és la que ens pot portar a una Final Four que tots tenim moltes ganes de jugar.

P- Per tant som lluny d’una setmana de transició.

F.LÓPEZ- Tot el contrari. És una setmana molt intensa. Estem fent com una espècie de mini-pretemporada. Estem carregant molt l’aspecte físic i també de continguts tàctics. I ho fem pensant ja en la setmana vinent. Avui hem fet treball físic amb el PF, Pep Vàzquez, i també sessió vídeo. I treballarem aquest dimecres… i dijous… i divendres farem, el desplaçament a Alemanya per intentar assegurar la classificació i dilluns tornarem a treballar… Més i millor.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *