NERVIS D’ACER. VOLUNTAT DE FERRO

Dissabte arrenca la segona volta. Comença el camí dels 45. I els igualadins han treballat intensament aquesta setmana per intentar aconseguir els 3 primers. 

Aquest dijous els arlequinats han fet sessió de vídeo, exercicis de velocitat amb el PF, Pep Vàzquez i treball exclusivament tàctic. Avui l’equip s’ha posat la “granota tàctica” per solidificar un concepte: la paciència. Els tècnics creuen que a Lloret se n’haurà de tenir molta. de fet apunten que aquesta va ser una de les causes de l’empat de la primera jornada a Les Comes. Els nervis i l’ansietat del debut van fer que l’equip jugués precipitat i va propiciar que els lloretencs es poguessin emportar un punt. Per això, i durant tota la setmana, s’ha fet un treball mental extra per saber afrontar un partit com el de dissabte amb una barreja de nervis d’acer i voluntat de ferro. L’equip haurà de posar els peus a terra (en aquest cas els patins) i la mirada al front per començar a competir pels 45 punts que queden. I d’entrada per aquests 3 primers. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *