C.PIERNAS: EM VAIG SENTIR MOLT CÒMODE. ELS JUGADORS EM VAN AJUDAR MOLTÍSSIM

P- Molt bon resultat en un dia especial a la banqueta

C. PIERNAS- 3 punts molt importants i necessaris en aquest inici de la segona volta. No és fàcil guanyar en aquella pista i vam fer un partit molt disciplinat i intel.ligent

P- Com et vas sentir dirigint el partit?

C.PIERNAS- Em vaig sentir molt còmode per que el partit es va presentar tal i com havíem analitzat durant tota la setmana amb el Ferran. Sense sorpreses. Ells ataquen amb molta lentitud i sabíem que ens farien diversos canvis de defensa, i poc a poc el guió es complia. Els jugadors estaven molt posats en tot. I tenien clar tota la setmana que el Ferran no hi seria i van estar molt professionals i em van ajudar moltíssim en tot, és un plaer tenir una plantilla tant compromesa.

P- Es va haver de patir però l’equip va estar molt disciplinat no?

C.PIERNAS- Fins el 0-2 vam controlar perfecte el partit. A la segona amb el 1-2 vam tenir alguns minuts més bojos per que al Lloret només li quedava l’opció de embogir-ho tot, però vam tirar de veterania i ofici en general i vam controlar tots els seus principals perills.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *