LA SETMANA DE LES BATERIES

Aquesta és la setmana de la Copa. Però també és una setmana molt important per la lliga. Tècnics i jugadors són conscients que arriba el moment transcendental de la competició i volen aprofitar l’aturada per preparar al màxim el retorn als partits. Per això aquest dijous l’IHC CALAF GRUP s’enfrontarà en un partit de preparació al Calafell de Primera Estatal.

“Ens anirà molt bé per tancar competint una setmana molt intensa de treball“, assegura el tècnic Ferran López. I és que els tècnics han dissenyat una setmana de 4 per carregar bateries al 100 per 100. La intenció és ser molt rigorosos amb el calendari que s’atansa i per això s’ha de seguir entrenant al màxim encara que no hi hagi competició.

Aquest dimarts els arlequinats han fet treball físic amb el PF, Pep Vàzquez. han estat sèries de curses i llarga velocitat. I aquest dimecres hi haurà sessió de vídeo per analitzar el joc propi i acabar de polir detalls tàctics. 

15 ANYS DESPRÉS

Roger Bars, Oriol Prat i Jordi Méndez no han participat de l’entrenament amb la resta de companys. Avui tenien permís especial per reforçar a l’equip júnior en un partit a Vic. El seu lloc l’han ocupat el jugador de l’IHC B, Quim Aribau i els juvenils Jesús Priego i Ferran Yeste. El veterà Aribau, que ha retornat aquesta temporada a l’equip on es va formar com a jugador, ha explicat amb il.lusió que feia 15 anys que no entrenava amb el primer equip. La seva presència al costat dels actuals jugadors de l’equip sènior ha estat una emotiva picada d’ullet a la història i al planter. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *