MET I ROGER. BARS I MOLAS. TOCATS PER LA PASSIÓ

Representen dues cares de la mateixa força i compromís. Un la veterania. L’altre la joventut. Un l’Adn arlequinat. L’altre la immersió total en uns colors que ha fet seus. Tots dos van marcar. Gols. Però també rebel.lia davant de les dificultats “afegides” a la remuntada. Tots dos van ser dels homes més “tocats” després de l’eliminació. I ara són els més”tocats” per la passió de tirar endavant la situació, també difícil, a la lliga. Roger i Met, Bars i Molas, dos dels estandarts de l’IHC lluitador d’aquesta temporada.

MET MOLAS: NO PUC ACABAR D’ENTENDRE EL QUE VA PASSAR DISSABTE

P- El partit es va escapar quan més a prop el teníeu … hi ha qui hi veu alguna cosa estranya.

MET MOLAS: És que 18 minuts sense faltes en contra són molts. I la veritat és que estàvem allà i quan més a prop estem ens marquen 8 faltes seguides i la majoria en atac.. mentre nosaltres rebíem de tot, picades a les mans… de tot. Per mi va ser una vergonya i a més jugant a casa. Mira que jo em queixo dels àrbitres d’aquí però són més bons que els de fora… el que va passar dissabte no ho puc acabar d’entendre.

P- Per que vàreu fer un molt bon partit.

MET MOLAS- Si. La primera part va ser nostra. Ben bé 17 minuts van ser nostres. Si que és cert que vam tenir 8 minuts d’una certa empanada però teníem el partit controlat. I a la segona va passar el mateix… 17 minuts ben nostres. Però vaja… ara ja no ens podem seguir lamentant. El camí és aquest. Hem de mirar de corregir els errors i a seguir. És cert que em sap molt greu per que veia l’equip molt ficat per fer-ne una de grossa però no va poder ser. I ara hem de tocar de peus a terra. Saber que la lliga està complicada i que hem de competir al màxim sempre… i així ens en sortirem.

ROGER BARS: EL PÚBLIC ENS VA DONAR UN PLUS DE COMPETITIVITAT

P- Dissabte el somni es veia als ulls de la gent.

R.BARS- Si. Si ens ho mirem bé vam estar a només un gol de la remuntada. Però ells també juguen i van saber aprofitar les seves opcions.

P- Entre elles algunes decisions polèmiques.

R.BARS- És que ells saben jugar amb els àrbitres. Estan acostumats a això. Però tampoc és excusa. Nosaltres vam tenir les nostres possibilitats. Si les haguéssim aprofitat potser ara no parlaríem dels àrbitres.

P- El partit ha de servir per creure-us que podeu fer grans coses, no?

R.BARS- Si. Aquest equip quan vol pot fer grans partits. Ho estem demostrant en els últims partits de lliga i també dissabte. Sobre tot dissabte. Amb la gentada que hi havia. El públic ens va donar un plus de competitivitat. Si seguim treballant igual de fort, els resultats seran per força més satisfactoris.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *