NI UN CENTÍMETRE ENRERE

Podria ser perfectament un crit de l’afició. Un slògan de la penya. Però la realitat és que neix del mateix vestidor. Els jugadors de l’IHC han tancat aquest dijous una setmana intensa de preparació per la visita d’un altre membre del club del Tourmalet, el Liceo de la Corunya. Una setmana que va arrencar amb l’objectiu de passar pàgina de l’eliminació a la Cers i que acaba amb la voluntat de no cedir ni un centímetre en el joc i en la confiança. En creure que es pot guanyar a qualsevol rival. Aquest ha estat el viatge llarg i intens dels arlequinats en una setmana difícil després de despertar-se bruscament del somni de la Cers.

Tècnics i jugadors s’han mirat als ulls, han parlat clar sobre el partit contra el Viareggio i l’han incorporat com un aprenentatge més en la motxil.la del creixement. I com que el que fa créixer fa sumar, l’IHC arribarà sumant més contra els herculins. Els de Ferran López han treballat en les qüestions que els tècnics consideren que seran decisius. Mantenir el nivell de confiança i el treball col.lectiu. per que el Liceo te grans individualitats però a nivell de conjunt funciona també molt bé. Per això l’equip ha treballat conceptes defensius i de sortida de contres. I és que a diferencia d’altres rivals el Liceo si que concedeix contraatacs i això pot ser determinant.

El vestidor te clar que toca recollir tot el treball que està fent des que va començar la lliga dels 45 i està convençut de tenir arguments per poder lluitar pels 3 punts. l’IHC CALAF GRUP – LICEO, tot un clàssic de la competició, es jugarà dissabte a Les Comes a partir de 2/4 de 9 amb arbitratge de Miguel Díaz Cosme i Ángel Tavera Bellido.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *