F.LÓPEZ: NO PODEM TREURE EL PEU DE L’ACCELERADOR

P- Una altra gran victòria d’equip, Ferran

F.LÓPEZ- D’entrada molt content per que això és la suma de l’esforç de tots i això sempre gratifica molt mès. El partit va ser difícil però vam saber estar i treballar amb ofici. Poc a poc vam anar sent dominadors sobretot del “tempo” del partit, a vegades saberlo gestionar és la clau.
Estic satisfet per que no va canviar res després de començar perdent i tothom va seguir amb l’ A,B, C establert durant la setmana. Amb el 3-1 vam saber gestionar, patir quan va tocar i mantenir la implicació.

P- L’equip segueix creixent.

F. LÓPEZ- Hem crescut a passes de gegant i hem après a treballar en positiu i a gestionar la presió que ha suposat veure l’equip tant avall en la classificació en alguns moments. El que més em satisfà és la sensació de creixement constant i sobretot el ritme de treball de tots i el compromís tot i la classificació.

P- Com valores els 32 punts?

F. LÓPEZ- Aquests 32 o els 13 dels darrers 15 nomes són el fruit del treball. Personalment, però,  en vull més i ja tinc ganes de veure la disposició dels jugadors per continuar sumant. Treure el peu de l’accelerador ara seria un error. Toca continuar per que després de tant de treball ens mereixem més. Ara per fi puc felicitar als jugadors pel treball i també pels resultats. A vegades es frustrant només felicitar-los pel treball.

P- I ara… a seguir.

F. LÓPEZ- Hem e pensar  des de ja en els 3 punt a Alcobendas i en arribar a dimarts amb les mateixes ganes de preparar-nos i entrenar com fins ara.

CAMPIONATS DE CATALUNYA

D’altra banda aquest diumenge s’han disputat les finals de Catalunya de l’hoquei base d’ aleví i juvenil. En totes dues categories s’ha imposat  FC Barcelona. En juvenils els blaugranes s’han imposat per 2 a 3 a l’Arenys de Munt en la fase final disputada a Massanet. El mateix resultat que s’ha produit a Bell-lloc en aquest cas amb victòria del Barça davant del Manlleu. En aquesta categoria a l’equip barceloní hi figuren dos jugadors amb relació amb l’IHC com Jan Munné i Oriol Sebrià. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *