SPIRIT OF HOCKEY

Aquest divendres arrenca a Les Comes l’Spirit of Hockey 2017, les 24 hores d’hoquei de l’IHC. Els partits començaran a les 7 de la tarda i acabaran dissabte a les 8 (en realitat seran 25 hores de competició). EN total hi participaran 6 equips de pekes, 15 de maxis (alevins i infantils) i 6 de sèniors i veterans. Són equips provinents de diversos punts del país. A banda d’Igualada hi ha nens del FC Barcelona, Manlleu, Sentmenat, Bell-lloc, Montbui…

I quan acabi l’Spirit, dissabte a la nit, arribarà el sopar de final de temporada de l’Igualada HC CALAF GRUP. Aquest any seran 150 les persones que s’aplegaran al restaurant Scorpia per donar cloenda a la temporada 2016-2017. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *