Equip d’estiu: FERRAN LÓPEZ: SEREM FORTS I DIFÍCILS DE BATRE… N’ESTIC SEGUR

P- Mister, com carregarem piles aquest estiu?

F.LÓPEZ- Farem un petit “tour” per Galícia amb la família i després estarem a Torredembarra passant la resta d’estiu a la platja. Ens agrada el mar i tot el que l’envolta. És un lloc ideal per carregar piles a tope.

P- Tu que l’has viscuda des de la banqueta… com has vist aquesta segona volta de l’equip?

F.LÓPEZ- La 2a volta ha estat espectacular perquè ha representat la confirmació que estaven en el camí de treball correcte. Ha estat un exemple de superació i d’inconformisme que m’encanta. Els Equips que tenen això sempre són especials. Hem après moltes coses que ens han de servir per la propera temporada. Treballant amb il.lusió tot és possible. A banda dels resultats, que han estat molt bons, l’Equip ha esta impecable en el treball diari en tots els aspectes. També crec que hem crescut mentalment.

P- Parlaves de la temporada que ve. Com la veus. Com te la imagines?

F.LÓPEZ- No m’agrada anticipar-me a res… el que no m’imagino és un Igualada sense il.lusió, sense treball, sense implicació, sense humil.litat i sense els valors que tot Equip amb cara i ulls ha de tenir. Serem forts i difícils de batre… n’estic segur. Vull que tothom arribi ambiciós i amb ganes de créixer… amb això per començar a treballar amb ells en tinc prou.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *