Equip d’estiu. A.ESTEBAN “LODI” : EL BON AMBIENT HA ESTAT VITAL

P- Antoni… com es presenta l’estiu?

A. ESTEBAN “LODI” – Aprofitaré per anar amb els amics a Leitzia (País Basc). Hi estarem uns dies i tornarem per estar a punt per la Festa Major.

P- Tu que ja en portes algunes… com has vist aquesta temporada?

A. ESTEBAN “LODI” –Si. Ja fa anys que estic aquí i la veritat que aquest any ha estat complicat però no hem deixat de creure amb el treball, els resultats segurament no sortien però aquest equip ha estat tossut i no ha baixat els braços. El bon ambient ha estat vital per arribar on hem acabat. 

P- I com preveus la temporada que ve?

A. ESTEBAN “LODI” – M’imagino que serem a la part de dalt, que anirem de copes i que la Cers ha de ser una carrera de fondo. Tenim un equip jove, treballador i amb ganes de fer alguna cosa maca aquí a l’ Igualada. Una pre-temporada de traca i mocador, per enganxar la gent, que no arribin tard perquè volem arribar lluny amb tot!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *