BARS I MÉNDEZ. SUBCAMPIONS DEL MÓN. TERESA BERNADAS I MARIA DÍEZ BUSQUEN L’OR CONTRA ARGENTINA

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP Roger Bars i Jordi Méndez no han tingut el premi que el joc de la selecció Sub-20 ha merescut a la final del Mundial i han acabat perdent injustament davant de la tricampiona Portugal per 2 gols a 0. Els de Sergi Macià han portat la iniciativa del joc i han disposat de dos penals i tres llençaments al pal, però els lusitans han marcat, també de penal, i l’1 a 0 ha acabat sent decisiu (el segon gol ha arribat al final jugant sense porter per intentar forçar l’empat). Aquest dissabte les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas disputaran la final femenina contra l’argentina (a les 10 del matí hora catalana).  

IHC CALAF GRUP 4 – NOIA 2. PRIMER PARTIT D’ENTRENAMENT DE LA PRETEMPORADA

També hi ha hagut partit a Les Comes. Ha estat un amistós d’entrenament contra el Noia. El resultat final ha estat favorable als arlequinats que s’han imposat per 4 a 2 en un enfrontament amb moltes baixes. En tenien els igualadins (els ja esmentats Bars, Méndez i el també mundialista Tety Vives). I també els cavistes (Del Amor, Mendes, Roca i Zapater).

S’han jugat dues parts de 25 minuts. A la primera part, amb les forces encara senceres el partit ha estat més igualat….nomes l’Uri Vives en una acció personal ha estat capaç de marcar. de fet els dos porters han estat dels més destacats, aturant molt i bé.

Només començar segona part una errada defensiva igualadina l’ha aprofitat Martí Casas per fer l’empat.  Durant molts minuts el marcador s’ha mantingut clavat amb l’1 a 1. La resta de gols no han arribat dins als minuts finals quan els igualadins sempre han anat per davant en el marcador. Oriol Vives ha demostrat mantenir intacte l’olfacte golejador (n’ha fet 2) i Gerad Miquel ha fet el seu primer gol com, a arlequinat (l’altre l’ha signat el sempre elèctric Sergi Pla). Ara els igualadins tindran descans fins dilluns.

IHC CALAF GRUP 4 (1/3)  Elagi, Met Molas, Pla (1), Uri Vives (2) i Gerard Miquel (1),-cinc inicial-, Uri Prat, Arnau Dilmé i Bernat Yeste.

NOIA 2 (0/2) Txus, Esteller, Xaus (1), Sergi Aragones i Llorca,-cinc inicial-, Martí Casas (1), Xavi Aragones, Guell i Roc Carbó.

Arbitre: Carles Ferrer.

Gols:

1-0 minut 8 Uri Vives.

1-1 minut 25.30 Martí Casas.

2-1 minut 44 Uri Vives

2-2 minut 45 Arnau Xaus

3-2 minut 48 Gerard Miquel

4-2 minut 49 Sergi Pla

 


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *