WRG. HOLANDA 5 – SUDÀFRICA 2. A SEMIFINALS … AMB 4 GOLS DE TETY VIVES

Catalunya i Holanda, dos països petits d’Europa, han viscut aquest dimecres dues jornades històriques. Per diferent motiu i amb diferent transcendència. Però històric tots 2 a la seva manera. Mentre a Catalunya el Parlament aprobava la llei del referendum i el president Puigdemont firmava la convocatòria d’un referendum d’independència pel dia 1 d’octubre, a 9618 quilòmetres de distància les nacions a les que es vol incorporar Catalunya disputaven una jornada més d’un Mundial, amb la nova fòrmula dels World Roller Games. I entre elles una Holanda igualadina que ja és a semifinals de la Firs Cup. Aquest dimecres la taronja mecànica s’ha desfet de Sudàfrica per 5 a 2 amb un recital golejador del jugador de l’IHC Tety Vives, autor de 4 gols. Aquest dijous Holanda s’enfrontarà a França amb un lloc a la final en joc. 

De tota manera el seleccionador, l’igualadí Joan Doncel, reconeix que “l’objectiu és el tercer lloc. De moment, ja quedem 12ens del mundial i això ja són 2 llocs més amunt que l’últim campionat. I sense l’Èric”. Pel tècnic igualadí és una baixa molt important. ” L’Èric és clau en els meus equips. És el que dona l’equilibri. Ataquem molt i ell controla molt bé els balanços, és el meu Busquets perquè m’entenguin. És un jugador que se sacrifica per l’equip i d’aquests n’hi ha pocs”. 

L’Éric (lesionat al primer partit del campionat) i el seu germà Tety són dos productes de les Comes, on d’aquí a 24 hores l’IHC CALAF jugarà el seu primer partit de competició de la temporada (la lliga catalana) contra el Lloret. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *