Lliga Catalana. IHC CALAF GRUP 5 – VIC 3. A QUARTS COM A PRIMERS

L’IHC CALAF GRUP s’ha classificat pels quarts de final de la lliga catalana. I ho ha fet com a primer de grup després d’imposar-se al C.P. Vic per 5 a 3. Ara els igualadins s’enfrontaran al Noia dimarts a les 9 per un lloc a les semifinals.

Els gols arlequinats els han fet Roger Bars (2), Jordi Méndez, Oriol Vives i Tety Vives, que tornava a jugar amb l’equip després de la seva participació amb la selecció d’Holanda als World Roller Games. A la mitja part s’hi ha arribat amb el resultat d’1 a 0 favorable als de Ferran López.

Crònica M.B.

Els arlequinats han tornar a fer un bon partit davant del Vic creant moltes ocasions i apostant clarament per buscar la victòria. Tety Vives que jugava el primer partit d’aquesta pretemporada va sortir en el cinc inicial amb els veterans Pla, Met i Uri Vives.

El marcador no s’ha inaugurat fins al minut quinze i mig quan Roger Bars en una jugada personal, des de mitja pista, s’ha desfet de tres rivals i ha batut al jove porter vigatà. Quatre minuts més tard els igualadins podien haver ampliat l’avantatge quan un tir d’Oriol Vives ha estat refusat pel pal de la porteria de Raurell.

Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans. La segona part ha començat molt més trepidant. I quan només s’havien jugat 55 segons, Albert Grau amb un xut des de mitja pista ha sorpres Elagi Deitg aconseguint l’empat. Però només servir de centre, Roger Bars ha muntat un remat des de la banda esquerra que ha acabat al fons de la xarxa.

I la bogeria no havia acabat del tot. Als dos minuts i mig Tirso Gomez ha rebut una bola a l’interior de l’area i amb una mitja volta l’ha col.locat entre cames de l’Elagi. Era el 2-2.

Però els igualadins volien ser primers de grup i no es conformaven amb l’empat. Només 2 minuts més tard Sergi Pla no ha encertat a transformar una falta directa per blava a Grau. S’ha hagut d’esperar 10 minuts fins que Tety Vives ha fet una jugada personal per banda dreta fins arribar a l’interior de l’area i ha marcat el 3-2. Nomes un minut mes tard, l’exigualadi Jassel Oller ha vist la targeta blava. Jordi Méndez ha estat l’encarregat de fer el. llançament de manera magistral aconseguint el 4-2.

El Vic ha obert linies buscant reduir l’avantatge, pero a quatre minuts del final ha arribat el 5-2 quan Uri Vives ha marcat amb una gran mitja volta a l’interior de l’area despres d’una assistència  de Sergi Pla.

Els vigatans han maquillat el resultat amb un gol del mateix Jassel Oller a un minut i mig del final en el segon remat per la desena falta d’equip dels igualadins. 

IGUALADA 5 (1/4) Elagi, Met, Uri Vives (1), Pla i Tety Vives (1), -cinc inicial-, Bars (2), Mendez (1),  i Gerard Miquel.

VIC 3 (0/3) Guillem Raurell, Mia Ordeig, Borja Lopez, Jassel Oller (1),  Jordi Urbano, -cinc inicial-, Tirso Gomez (1), Albert Grau (1), Arnau Saladrigues i Albert Clos.
Arbitre: Oriol Escobar. Va mostrar targeta blava a Uri Vives per l’Igualada I a Albert Grau I Jassel Oller del Vic.
Gols:

1-0 Roger Bars, min 15.30

1-1 Albert Grau, minut 26.
2-1 Roger Bars, minut 26.05.
2-2 Tirso Gomez, minut 27.30.
3-2 Tety Vives, minut 40. 4-2 Jordi Mendez (fd), minut 41.
5-2 Uri Vives, minut 46.
5-3 Jassel Oller, minut 48.30

Incidencies: uns 200 espectadors a les graderies de les Comes Els altres enfrontaments de quarts son :
BARÇA – VOLTREGA
GIRONA – ALCOI
REUS encara espera rival. Aquest dissabte es juga el Lloret- Arenys. El rival dels roig-i-negres rival pot ser el Vic o l’Arenys.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *