DISSABTE AMISTÒS CONTRA L’ALPICAT D’EDGAR PERALTA

L’IHC CALAF GRUP ha seguit preparant l’inici de la lliga amb la vista posada exclusivament en el partit de debut contra el Girona. En aquell partit i en mantenir la progressió en el treball dia a dia.

Els arlequinats han tornat a la feina, després de la jornada de descans d’aquest dimecres, amb una sessió de vídeo sobre l’enfrontament contra el Noia. Després la plantilla ha entrat a pista. De fet a pistes podríem dir. Perquè per una banda recarregaven bateries amb treball de força amb la PF, Mònica Sala, i a l’altra treballaven aspectes tàctics de 3×3 i 4×4 amb el tècnic Ferran López.

Després d’aquesta recàrrega d’alta intensitat els jugadors tindran descans aquest divendres perquè dissabte tenen partit amistòs a Alpicat contra l’equip local  que compta a les seves files amb l’ex-jugador de l’Igualada Edgar Peralta A l’equip hi destaquen també David Ballestero (ex Lleida) i el porter Gerard Folguera, fill del llegendari capità de l’IHC, fitxat aquesta mateixa temporada provinent del Manlleu. (a l’Alpicat B hi ha un altre ex-igualadí, Àngel Castells). El partit es jugarà al Pavelló Amtoni Roure d’Alpicat a les 5 la tarda.

Edgar Peralta comenta a la mevaweb com li van les coses en la seva segona temporada a l’equip lleidatà: “Hi estic molt bé esportivament. Ens preparen molt bé físicament. I tenim un joc molt intens i atractiu. A part hi ha un grup humà impressionant”. 

Els arlequinats volen aprofitar aquest partit amistòs per seguir creixent i també per provar tot allo que cal ajustar en el joc de l’equip. Ferran López ja ha confirmat la llista de convocats en la qual hi entra el jugador del planter Oriol Prat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *