12-O OBERT I FEINER

L’IHC tanca una molt bona setmana d’entrenaments, en paraules del mateix tècnic Ferran López. La quarta sessió preparatòria ha estat aquest mateix dijous al migdia. A quarts d’11 del matí amb una cita amb el vídeo i després a pista on els jugadors han fet treball de velocitat curta amb la PF, Mònica Sala i desprès a nivell tàctics amb diversos aspectes de joc en els quals es volia incidir.

De tota manera la sensació és que l’equip arriba en les millor condicions al partit contra el Vic. Com ja va demostrar a Girona tot i la  derrota quan va ser millor que el Girona a qui va salvar una gran actuació de l’igualadí Jaume Llaverola. Els arlequinats tenen ja ganes de debutar a casa i d’intentar aconseguir la primera victòria davant de l’afició. Són conscients de la dificultat perquè el Vic molt ben armat, que està bé en defensa, s’organitza ràpid en el contratac, te bon xut exterior i molt joc interior… per tant que serà un rival que posarà les coses molt difícils però el vestidor vol aprofitar la rauxa, la intensitat i les ganes com s’està entrenant. S’arriba bé per competir al màxim aquest clàssic de la competició i l’equip ho vol aprofitar. Per cert, Ferran López repeteix llista amb la presència a la convocatòria del jove del planter Oriol Prat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *