DESPERTAR L’INSTINT DEL GOL

L’Igualada HC ha fet ja el 50% de les sessions preparatòries de la setmana abans d’afrontar el partit de diumnege a l’11 de setembre contra el Lleida Llista. Quedaran els dos entrenaments de dijous i divendres perquè aquest dimecres els arlequinats tindran jornada de recuperació.

Dilluns els de Ferran López van fer un entrenament de molta porteria, amb un treball intens a nivell de remats per afinar la porteria al màxim. I és que vist el partit contra el Vic (i tenint en la memòria la segona part a Girona) l’equip seguiex generant moltíssim … amb algunes ocasions que tothom reconeix que són gairebé “infallables” … Al vestidor hi ha la consigna que tot s’entrena… i per tant també l’efectivitat. I a això es van dedicar els igualadins dilluns, amb molts exercicis d’1×0, remats de primeres, de dos tocs…  per despertar l’instint del gol. 

Aquest dimarts, en canvi, ha estat una sessiño de preparació molt més tàctica,  amb sitacions defensives i algun element també d’atac pensat exclusivament en el Lleida. Tot això combinat amb treball de caràcter preventiu i de força amb la PF, Mònica Sala. 

Després del dia de xdescans els igualadins tornaran a la feina, dijous i divendres, amb combinació de pìsta i vídeo per intentar arribar a Lleida en les millor condicions possible per intentar sumar-hi algun punt.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *